Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai férfiaknak hány százalék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai férfiaknak hány százaléka az akiknek még be jön egy átlagos lány?

Figyelt kérdés

Egy ideje pasit keresek, de elég sokan irják azt, nem vagyok az a kategoria akiket ők keresnek, mert akit keresnek az legyen, ápolt és ez számukra azt jelenti, sportos, manikür, pedikür, szoli, divatos smink, divatos ruhák.

És már kezdem fel adni, és úgy érezni vén lány maradok.

#pasik,nők, társkeresési gondok, 2020 elvárásai nőkkel szemben, külsőség
2020. szept. 12. 11:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
94%

"csak 2-3 kiló felesleg"

Alapvetően nem ezzel van baj. Meg nem is a 6-9kg-mal (ami a fentebbi háromszorosa)

Hanem a referenciát rosszul lövik be. Nem az 'ideális' súlyra vonatkoztatják a 2-3kg-ot, hanem a túlsúlyosság határára. BMI-ből indulnak ki és egyebek. Csak azt elfelejtik számitásba venni, hogy a BMI egy átlagos TESTARÁNYÚ emberre vonatkozik. Akinek van melle is, medencecsontja is.

Nem pedig egy hordóhasú, fiús csontozatú pufókára

2020. szept. 12. 11:27
 12/26 anonim ***** válasza:
Nekem is volt olyan pàrom, aki szerette volna belőlem ilyen nőt faragni. Ès nem, nem az ő pènzèn...
2020. szept. 12. 11:38
 13/26 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kérdező? Merre laksz?
2020. szept. 12. 11:49
 14/26 anonim ***** válasza:
Na most jól felhúzták ezzel a kérdéssel kérdező. Az alábbi kérdést feltéve nőnek 63 férfiból csak 6 jött be, az kevesebb mint 10 %. https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
2020. szept. 12. 12:19
 15/26 anonim ***** válasza:
Felhúztál, javítva
2020. szept. 12. 12:19
 16/26 A kérdező kommentje:
Amit be linkeltél, azt a kérdést nem én tettem fel.
2020. szept. 12. 12:29
 17/26 anonim ***** válasza:
85%
En ezért nem is próbálkozok,meguntam az egészet,eddig 2férfi mondta azt hogy nem ilyen nőt keres,hát akkor milyet?? Miss punci kell nektek mü hajjal ,meg körmökkel,hát akkor hajrá...aztán később ne is sírjatok
2020. szept. 12. 12:47
 18/26 anonim ***** válasza:

Utolsó, milyen nő vagy?

Nem fogok privátban udvarolni, viszont érdekel hogy min akadtál ki.

Ismerős lányért odavannak pedig semmi műköröm, sőt még alapozó sem.

2020. szept. 12. 12:51
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
18 biztos csak dugják
2020. szept. 12. 13:06
 20/26 anonim ***** válasza:

Hát bizonyára, mivel most is egy 3-4 éves kapcsolatban van:) Nem valószínű, hogy nincs szex.

Amúgy pedig pár ismerős zaklatott már a csajjal, hogy mi a neve mutassam már be bla bla... illetve volt olyan srác aki csak úgy le is szólította előttem, tehát.

2020. szept. 12. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!