Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Macis férfiaknak a legnehezebb átlagos nőt találni?
Én 172cm vagyok és elhízott, 90kg.
A következő két fő dolgot tudom neked mondani:
1. Eléggé rendben vagyok lelkileg, tudok beszélgetni a lányokkal, így ha elmegyek egy bármilyen nagyobb társaságba, lesz olyan lány, akivel szimpatizálunk.
2. Az előző barátnőmmel négy évig voltunk együtt, vékony, szőke, nagyon szép lány volt, anyagiakat fele-fele arányban vállaltuk, szóval nem sugar daddy voltam. :)
Ha egy mackós (vagy akár hájpacni) srácnak rendben van a lelke, kimozdul sokat, mer beszélgetni lányokkal, akkor van esélye átlagos lánnyal való kapcsolatra.
Természetesen ennek feltétele, hogy legyen ugyanolyan igényes, mint ami a hölgyektől alap elvárás minden sráccal szemben: Ruházat, igényes haj, ha szakállas - igényes szakáll, cipő, testszag-mentes.
Arc többet számít.
Egy jóképű "macis" férfi vonzóság szempontjából überel a nőknél egy kisportol csúnya férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!