Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mellyek a legnehezebb szakok...

Mellyek a legnehezebb szakok Magyarországon átlagos szinten?

Figyelt kérdés
Jó nyilvánvalóan kinek mire áll rá az agya, de ha átlagosan nézzük akkor mely szakokat sorolhatnánk ide?

2013. nov. 3. 12:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Mivel senki sem jár az összes létező szakra, nehéz megmondani. Én a saját véleményemből indulok ki, anélkül, hogy tapasztaltam volna (idén kezdtem az egyetemet). Szerintem az orvosi, a jog, a mérnökképzések és a pszichológia a leghúzósabbak. Ezeken kell a legtöbbet tanulni.
2013. nov. 3. 12:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem Orvosi, matematikus, vegyész, gyógyszerész
2013. nov. 3. 12:29
 3/3 anonim válasza:
100%
én fizika szakra járok eltére és van hozzá "érzékem", ez érdekel legjobban, de vért izzadok. Igen, persze, hogy relatív, nem tudnék végigcsinálni egy orvosit, japán szakot, vagy festő szakot, de állítom, hogy van olyan szak, amihez, ha érzékem nincs is, de "kisujjból kiráznám".
2016. máj. 23. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!