Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ma Magyarországon az átlagos mellméret?
Figyelt kérdés
Azt figyelem, hogy manapság alig járnak az utcán igazi, csöcsös csajok. Nem akarok felszíneskedni, meg igazából velem is kiszúrt a sors. Alacsony vagyok. Én sem szeretem, ha ezzel piszkálnak, de mit tegyünk. Szóval nem akarom megbántani a lányokat, de miért nincsenek csöcsök az utcán? Régen másképp volt. Mi okozta, a drasztikus csöcsméret csökkenés?2013. okt. 10. 23:16
1/10 anonim válasza:
" miért nincsenek csöcsök az utcán?"
Ezt kérdezem én is mindig. :S CSÖCSÖKET AZ UTCÁRA!
2/10 A kérdező kommentje:
Lányok is írhatnak gondolatokat, persze.
2013. okt. 10. 23:18
3/10 anonim válasza:
PUCÉRMARATON ! én kezdem START !
4/10 anonim válasza:
Régen volt Opel Omega, most van Opel Insignia. Az előbbi a maga korában ugyanolyan vonzó volt, de manapság már csak a fanok kérnének belőle, mert kiment a forma a divatból. Az Insignia vonzó, feszes, sportos.
Nagyjából így tudnám leírni.
5/10 anonim válasza:
nincs rá adat.. de ha nagyon unatkozol csinálhatsz :)
6/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
Magyarországon 75/B, de ha átmész a román határon, ott már 80/C-től kezdődik.....
Ha nyugat felé mész az még durvább, ott a minimum a 85/D
9/10 anonim válasza:
Szeretném megnézni milyen kaliberű pasas vagy, hogy azon panaszkodsz, nem látsz csöcsöket......bár inkább nem nézném meg, nem akarnék behányni, köszi.
10/10 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy behánynál? És miért személyeskedsz?
2013. okt. 11. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!