Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanacsoltok?

Figyelt kérdés

Épp nemrég zártam le egy borzasztó kapcsolatot egy pasival, aki olyan egyszerű embernek nezett ki, hogy nem neztem volna ki belőle annyi csalást es hogy örömmel teszi mindezt a hátam mögött.

Mar többször szakítottunk de most vegre sikerult lezárnom végképp.

Örvendek a csendnek, hogy senki sem hazudik es nem bánt. Vegre értékelem ezt.

Minap setaltam a negyedben es ramkoszont egy kutyat sétáltató pasi, kedvesen ami furcsa ebben az országban ahol lakom mert mindenki zárkózott. Persze visszaköszöntem es folytattam az utam.

De tegnap megkeresett a facebookon meg se ismertem es mondta hogy lehetnénk barátok? Nem tudom hogy talált meg mert nem a nevemen vagyok fennt. Felvettem barátnak, gondoltam miert ne es azóta írkál, utánanéztem es beírtam a nevét a keresőbe, tudni akartam kivel állok szemben de ezt sose lehet tudni azért. latom nem hazas es egyedul el egy házban. Van valami cégje. 7 évvel idősebb mint én.

Persze az hogy egyedul el nem jelenti azt hogy nincs mas nője vagy női.

Felajánlotta hogy meghív egy kavera egy kávézóba megköszöntem de mondtam hogy inkább sétáljunk mert nem tudom h nekem ez a kávé mibe kerülne.

Vegul azt mondta hogy akar hozza is mehetünk es ha esik az eső amire azt mondtam hogy remelem szép lesz az idő es lehet sétálni

Nem vágyok egy ismeretlennel nyálat cserélni. Azt se tudom mi van a fejeben.

Nem tudom mit tanácsoltok? En túl vagyok az exemen érzelmileg is de nem érzem hogy képes lennek egyelőre más férfit magamra húzni tehát valahol még nem vagyok önmagam. Nagyon aljas dolgokat művelt ellenem. De kiégett benyomást se akarok kelteni es a múltamról sem beszámolót tartani első félórában.

Gondolom nem tűnök lelkesnek egyelőre kivancsi vagyok, ennyi. Es kikapcsolódasnak tűnik a seta

De nem tudom ha ez jó hozza állásom vagy maradjak itthon? Szeretnek barátokat gyűjteni ismerősöket mindig erre vágytam de ha magához hív szerintem neki egy szándéka van. Nem barátságra vágyik gondolom

2023. nov. 7. 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Jézus de túlgondolod:D (Hol laksz amúgy?-ország)

Szerintem a kávéző azért lett volna jobb, mert ott vannak mások is, nyilvános hely tehát biztonságosabb. Nem értem hogy érted, hogy neked az mibe kerülne? Mi az hogy mibe? Egy kávé és beszélgetnétek. Ennyi.

Ha ennyire parázol, akkor ne menj. Nem kell vele semmit se tenned.

2023. nov. 7. 21:38
 2/7 anonim ***** válasza:

"Vegul azt mondta hogy akar hozza is mehetünk es ha esik az eső amire azt mondtam hogy remelem szép lesz az idő es lehet sétálni"

Hozzá is mehettek, tehát a lakására? Avagy felhívás keringőre máris? Most vertek át és megint itt van egy pali aki rögtön meghúzna? Félhetsz majd mellette is, ha neki ilyen könnyen megy az "ismerkedés"

2023. nov. 7. 21:45
 3/7 A kérdező kommentje:

Németország

Nem csak annyi, hogy mar jartam így meg ilyen barátkozással egy pasinak mondtam hogy csak barátságot akarok es mivel magyar volt, akartam hogy ne veszítsem el mint embert.

De folyton a szexről szónokolt hogy az milyen egészséges es fontos, mindössze 3 talalka utan. Meg semmi összhang es egymásra hangolódás nem volt de mar süketelt a szexről es folyton ezt hajtotta mar ciki volt

2023. nov. 7. 21:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen 2 es a lakására invitalt es mivel regen elhittem hogy ez csak teázás ma mar tudom hogy általában az ilyen lakásra meghívás kellemetlenül vegződhet, ha en nem érzem hogy erre fel lennek készülve
2023. nov. 7. 21:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát a lakásra hívás nyilván az. :D

De én továbbra sem értem mit problémázol. Nem akarsz, nem mész. Ezért írtam ha már kíváncsi vagy a kv jobb ötlet, mert ott vannak emberek. Egy idegen pasas lakására én se mennék.

2023. nov. 7. 21:58
 6/7 A kérdező kommentje:

Hat persze hogy nyilvános hely. De le sem köteleződöm így. A séta is nyilvános helyen lesz .

Masik meg hogy kávé utan is attol tartok hogy vegul bedobja a nalam vagy nalad szöveget ugyanott leszek es kávé utan is ugyanolyan idegen Ja ott nem tudott fejbe vágni

2023. nov. 7. 22:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Fú, mennyire egyszerű vagy Kérdező, már bocs.
2023. nov. 8. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!