Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tanácsoltok, hogy viselked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsoltok, hogy viselkedjek egy olyan lánnyal, aki bántalmazó kapcsolatból lépett ki?

Figyelt kérdés

Neten ismerkedünk egy ideje. Minden nagyon jól ment, nekem nagyon szimpatikus és vonzó a lány, ő is úgy tűnik, hogy komolyan érdeklődik. Már a randi időpontját egyeztettük, amikor eltűnt. Amikor számon kértem, azt mondta, hogy úgy érzi, nem áll készen egy kapcsolatra, mert még nem tette túl magát az előző kapcsolata okozta traumán, ugyanakkor elmondta, hogy egyébként nagyon szimpatikus vagyok neki, és szívesen ismerkedne, ha képes lenne rá.

Végül is megbeszéltük, hogy folytatjuk az ismerkedést egy lassított tempóban. Személyesen még nem találkoztunk.

A kérdésem az, hogy mire számíthatok egy ilyen lánnyal? Hogy viselkedjek vele? Mire figyeljek? Megéri ez nekem?

Még egyszer leírom, hogy nagyon szimpatikus a lány és eddig ő is pozitív visszajelzéseket ad, viszont abból, hogy eltűnt, egyértelműen látszik, hogy bizonytalan magával kapcsolatban.

2021. szept. 30. 14:35
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

Türelmesen, időt adva neki, elfogadva a visszautasító válaszait is, amennyiben ilyet adna. Fel kell rá készülnöd, hogy a negatív tapasztalatai miatt megszakadhat az ismerkedés.

Amennyiben nem szeretnél ilyenbe belemenni, írd meg neki, hogy köszönöd a lehetőséget, de neked így nem felel meg az ügy.

2021. szept. 30. 14:39
 2/4 anonim ***** válasza:
83%

A bántalmazó kapcsolat egy külön kategória.

A feldolgozáshoz akár pszichológus segítsége is kellhet.

Ha nem rendezi le magával ezt, akkor könnyen beleeshet a lány egy hasonló kapcsolatba vagy épp nem tud elkotelezodni egy normális kapcsolatban(a bántalmazó lesz a normális és nem az, ahol becsülik és szeretik).

Neked ezzel semmi teendőd nincs.

2021. szept. 30. 15:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha a lassított tempóban jobban megy, talán van értelme. Ha úgy sem jobb, felejtős....
2021. szept. 30. 15:44
 4/4 anonim ***** válasza:
96%
Már megbocsájts, de hova akarsz innen még lassítani? Online chatelés nem ismerkedés. Telefonon legalább beszéltetek már? Hívd el ismét randira, csak tudassad vele, hogy a végén nem ágyba viszed.
2021. szept. 30. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!