Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok erről, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről, mit tanácsoltok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Randizunk egy pasival. Szóba került hogy majd későbbiekben össze lehetne költözni. 50kmre lakik. Nekem van 2gyerekem. Így miattuk én nem tudok költözni. Itt van az apjuk,felváltva vannak nálam és az apjuknál. Ovi,suli miatt ezt nem tudom hogy lehetne megoldani. De sajnos ő sem költözne ide. Ott van a lakása,munkája, irodája. Nem tudom ezt a helyzetet hogy lehetne megoldani. Sehogy? Így nincs értelme az egésznek? Mivel a későbbiekben jó lenne együtt élni de így nehéz. Jó vele de ez így nehéz helyzet. Tudom még korai a költözésen gondolkodni de nem árt megbeszélni, letisztázni a dolgokat.
2023. okt. 12. 17:59
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Hát így nem sok értelme van, az ő része is érthető, de a tiéd még inkább. Miért nem ismerkedsz közelebbi férfiakkal inkább?
2023. okt. 12. 18:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha semmiképp se lenne hajlandó költözni és te se tudsz, akkor felesleges húzni, mert így ennek nincs jövője, hiába jó vele. Azért beszéljetek még róla, de ha nincs semmi ötlet, kompromisszum erre, akkor kár várni a lezárással, csak nehezebb lesz idővel. Nem maradhattok örökre (vagy legalábbis addig, amíg a gyerekeid fel nem nőnek) távkapcsolatban.
2023. okt. 12. 18:12
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Én ezt a dolgot lezárnám. Nem rángatnám a gyerekeimet idegen helyre egy (nekik) idegen pasi miatt.
2023. okt. 12. 18:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ezt jobb most rövidre zárni. A jóvőben ne is randizz x km-en túl. Fölösleges.
2023. okt. 12. 18:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Saját lakást és irodát nehezen hagy ott az ember, ez érthető. Ahogy az is, hogy a gyereket nem akarod elrángatni. De ez így offos sajnos, érdemes lezárni most az elején még
2023. okt. 12. 19:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Időbe tisztázni kell úgy van. Így nincs értelme.
2023. okt. 12. 20:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el nem akar ő 2 gyereket is a nyakába..

Te túlkombinálod csak..

2023. okt. 12. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!