Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már olyan randitok netes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan randitok netes ismerkedésből, hogy az első 10-15 percben vagy akár hamarabb elköszöntetek és leléptetek? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
2023. nov. 7. 16:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem volt, mert bunkóságnak tartom. Általában azért egy beszélgetés/séta megvolt, bár volt, hogy azonnal hátat fordítottam volna és a randin csak rosszabb lett. Szóval igazából csak szenvedés volt az egész, ő meg csalódott. De nem vagyok elég bátor hozzá, hogy így viselkedjek.

N

2023. nov. 9. 15:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Egyszer-ketszer volt ilyen. A csajnak eleg kaja szaga volt mert etteremben dolgozott es ez eleg kiabrandito volt, mellesleg nem is nezett ki jol. Ha jol nezett volna ki akkor elneztem volna ezt. Ha en dolgoztam volna etterebe akkor biztos nem munka utanra idozitem a randit hanem kesobbre hogy legyen idom letusolni legalabb.

Egy olyan eset is volt mikor a csaj koverebb volt mint a kepeken. Elmentunk kocsikazni es a hatso ulesen letolta a bugyit, na akkor olyan szag csapott meg hogy elment mindentol a kedvem. Elotte lecumizott es ennyi. Mondtam hogy mennem kell es leleptem. Persze nem hagytam ott a semmi kozepen, elvittem haza vagy ahova akart menni, nem tudom mar pontosan.

Az tobbszor fordult elo hogy engem koptattak le, pedig nem nyomultam, nem eroszakoskodtam. Szimplan ilyen ez az online ismerkedes hogy nem tudhatod hogy eloben milyen a masik. A kep tele lehet filterekkel, regi kepeket kuld neked vagy nem jon be a modora, a kisugarzasa eloben. A csajoknak ugy vettem eszre hogy pl nem tetszik ha egy ferfi nem magabiztos.

2023. nov. 11. 21:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem sosem volt ilyen. És ennek az a titka, hogy én sosem randiztam vadidegenekkel. Számomra az első tali sosem randi, hanem mindig csak egy ismerkedés. Hiszen most látjuk egymást először élőben, valahogy fel kell mérni a terepet. Ezért is tartom butaságnak drága helyre elmenni első alkalommal. Én ilyenkor próbálom mindig egy baráti ismerkedésnek felfogni a dolgot, és egyébként nekem az esetek nagy részében végül mindig kapcsolattal végződött a dolog. Kettő alkalom volt, ahol a pasi végül nem jött be. Az elsőnél az volt a rossz, hogy nagyon b*zis volt a modora, a viselkedése. De udvariasan elbeszélgettünk, majd sétáltunk. A másodiknál meg nem igazán jött be élőben, de meghívott egy kiállításra, és barátként viselkedve megnéztük, ami így jó is volt.
2023. nov. 15. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!