Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan randitok netes ismerkedésből, hogy az első 10-15 percben vagy akár hamarabb elköszöntetek és leléptetek? Ha igen, miért?
Figyelt kérdés
2023. nov. 7. 16:35
1/13 anonim válasza:
Volt de odáig nem jutottunk el mert meg láttam és oda se mentem a lányhoz
2/13 anonim válasza:
Anotalkról találkoztam egy lánnyal, írásban közvetlen, vicces, aranyos volt. Na hát ez élőben nem így nézett ki, tali közben elkezdett bunkó lenni, ha meghívtam valamire nem jött velem sehova, próbáltam közvetlen, érdeklődő lenni (határokon belül persze), de láttam rajta, hogy semmilyen érdeklődést nem mutat felém, flegma, passzív, és úgy nagyjából 1 óra után elegem lett, megmondtam neki, hogy köszi de ezt hagyjuk, nekem nincs ilyenre szükségem.
3/13 anonim válasza:
Igen. Sétálni akart csak a parkban, holott arrol volt szó, hogy beülünk enni, (direkt ehesen mentem)
4/13 anonim válasza:
Volt.
Kb 10 évvel öregebb jött a randira mint ami a képen volt, jóformán egx tata.
Találkoztunk és mondtam neki ne haragudjon nem erre számítottam, mennem kell.
Aztán még kedvesen puszit akart kérni🤢
5/13 anonim válasza:
Itt, ezen az oldalon nagyon gyakori. (F!)
6/13 anonim válasza:
Haha. Te még akkor jól jártál. Az enyém nem csak 10 évvel idősebb, de 10 centivel alacsonyabb és 10 kilóval több is volt. És le akart smarolni. Behaltam.
7/13 anonim válasza:
Miert kapram lepontozast???
(Orommel fizetem a sajat reszemet!)
8/13 anonim válasza:
3-as: De mondtad neki, hogy éhes vagy, és hogy kajálást beszéltetek meg, úgy készültél?
9/13 anonim válasza:
Volt. Rémes volt a csaj. A külseje is az volt, de azt még elnéztem volna, és illemből végigcsináltam volna vele az egészet. Na de a viselkedése! Az már átlépte a "nem tűröm tovább határt". Leléptem onnan.
Amúgy volt ennél rövid randim is. Onnan én küldtem el a csajt. De utólag belátva ez hiba volt. Akiről feljebb írtam, na az volt igazi bunkó.
10/13 anonim válasza:
Egyszer volt ilyen. A pasi full ronda volt élőben, képen helyes. 2 perc után elköszöntem tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!