Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Első randi után írnátok a pasinak elsőként?

#1 vagyok
Még annyit, hogy amúgy jelen kapcsolatomban is én írtam a randi után, mikor hazaértem. Annyit, hogy köszi az őszinte beszélgetést - mondjuk mi munkatársak voltunk/vagyunk, és volt előzmény - nagyon jól éreztem magam!
Ez is csak úgy jött .-)

#4: Értelek bizonyos pontig, de randira ő hívott, az első lépést ő tette meg akkor a második lépést a nőnek "kellene" különösen ha ismét randira hívott a randi végén. Hogyan másképp fejezze még ki, hogy az esete vagy? Azért eléggé rossz, hogy ő "gürcöl" te meg nem írsz csak utána merthogy mutassa ki, hogy oda van érted 24 órán belül.
Miközben igazából ott a randin kéne megbeszélni. XD

5-ös: Nem tekintették „gürcölésnek”, természetes volt, hogy mivel jól érezték magukat velem, írnak, és nem várják meg, hogy én lépek-e.
Bocsi, de akár netes randi, akár ismertük egymást korábban, de mondjuk addig sose voltunk kettesben hosszabban, alakulhat egy randi szarul is, vagy csak szimplán rájön a másik, hogy mégse tetszek neki annyira. Nem evidens, hogy azért, mert elhívott, lesz is folytatás.
Az, hogy a randin mit beszélünk, nem veszem készpénznek. Akár férfi, akár nő szájából könnyen kiröppennek olyan ígéretek, udvarias mondatok, amik aztán csak szavak maradnak. Nem sűrű az olyan randi, ahol bármelyik fél is nyíltan megmondja, hogy bocsi, de ne találkozzunk többet, unatkoztam. Nyilván, ha vki nem analfabéta szociálisan, meg tudja ítélni, hogy kb. hogy ment a randi, mondjuk jól, de akkor is lehetnek olyan dolgok a háttérben, amiért mégse lesz folytatás.

#3-as vagyok.
#8 Igen, nem vagyunk egyformák. Amúgy korábban én is úgy voltam, hogy a férfi írjon először, de most már változtam e téren. Szeretem kimutatni az érdeklődésemet, a vonzalmamat, s nekem meg az a tapasztalatom, hogy jólesik a férfiaknak a szép szó és az érdeklődés. Ők is változtak az idők során, azt látom. Legalábbis a párjaimmal ez volt/van.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!