Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Első randi után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Első randi után írnátok a pasinak elsőként?

Figyelt kérdés
Ha megtörtént az első randi, akkor még mielőtt írna a pasi, gyorsan ráírnátok?

2023. okt. 31. 09:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%
Ha jön az érzés, akkor írnék. Én ilyen vagyok. Ha érzem, akkor már írom is :-)
2023. okt. 31. 09:55
 2/15 anonim ***** válasza:
77%
Nem, ha nem volt egyeztetve újabb randi. És akkor se ha nem volt jó a randi. Amúgy miért ne?
2023. okt. 31. 09:56
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok

Még annyit, hogy amúgy jelen kapcsolatomban is én írtam a randi után, mikor hazaértem. Annyit, hogy köszi az őszinte beszélgetést - mondjuk mi munkatársak voltunk/vagyunk, és volt előzmény - nagyon jól éreztem magam!

Ez is csak úgy jött .-)

2023. okt. 31. 10:00
 4/15 anonim ***** válasza:
83%
Én nem, mert eddig mindig azt tapasztaltam, hogyha a másik akart folytatást, akkor 24 órán belül írt, megköszönte a talit, jelezte, hogy szeretne mihamarabb újabbat stb. Egyáltalán nem vagyok régimódi, sőt, de nekem eddig a pontig az kell, hogy a másik vesse föl, aztán az ismerkedés további részében/kapcsolat során ugyanúgy keresem már én is, mint ő engem.
2023. okt. 31. 10:04
 5/15 anonim ***** válasza:
79%

#4: Értelek bizonyos pontig, de randira ő hívott, az első lépést ő tette meg akkor a második lépést a nőnek "kellene" különösen ha ismét randira hívott a randi végén. Hogyan másképp fejezze még ki, hogy az esete vagy? Azért eléggé rossz, hogy ő "gürcöl" te meg nem írsz csak utána merthogy mutassa ki, hogy oda van érted 24 órán belül.

Miközben igazából ott a randin kéne megbeszélni. XD

2023. okt. 31. 10:11
 6/15 anonim ***** válasza:
72%

5-ös: Nem tekintették „gürcölésnek”, természetes volt, hogy mivel jól érezték magukat velem, írnak, és nem várják meg, hogy én lépek-e.

Bocsi, de akár netes randi, akár ismertük egymást korábban, de mondjuk addig sose voltunk kettesben hosszabban, alakulhat egy randi szarul is, vagy csak szimplán rájön a másik, hogy mégse tetszek neki annyira. Nem evidens, hogy azért, mert elhívott, lesz is folytatás.

Az, hogy a randin mit beszélünk, nem veszem készpénznek. Akár férfi, akár nő szájából könnyen kiröppennek olyan ígéretek, udvarias mondatok, amik aztán csak szavak maradnak. Nem sűrű az olyan randi, ahol bármelyik fél is nyíltan megmondja, hogy bocsi, de ne találkozzunk többet, unatkoztam. Nyilván, ha vki nem analfabéta szociálisan, meg tudja ítélni, hogy kb. hogy ment a randi, mondjuk jól, de akkor is lehetnek olyan dolgok a háttérben, amiért mégse lesz folytatás.

2023. okt. 31. 10:39
 7/15 anonim ***** válasza:
49%
Persze, hogy nem evidens hogy lesz folytatás, de akkor se biztos, hogy lesz, hogy ő ír először, már írsz te is elsőként, ugye? Természetesen furcsa, hogy 24 órán belül még egy betűt se ír és nem is mondta hogy legyen újabb tali. Akkor persze, hogy nem írok én se. De ha úgy érzem, hogy kéne mint a hármas írta akkor miért fognám magam vissza? A pasik általában azt unják meg, hogy a nő kéreti magát, megjátssza magát, hogy ő milyen független, nincs érte oda holott látja rajta hogy mosolyog mint a vadalma randi során, érzi hogy vevő rá. Ha egyszer működik a kémia, szimpatizálunk akkor miért is várnék arra hogy ő írjon először? Csak ez nem tiszta nekem. Nyilván úgy csinálsz ahogy akarsz, csak furcsa.
2023. okt. 31. 10:48
 8/15 anonim ***** válasza:
71%
7-es: Nem kéretem magam, de én máshogy működöm, és mások a tapasztalataim. Nem jönne zsigerből, hogy tök hamar ráírjak, a 24 órán belül meg amúgy sokszor csak pár óra, de volt már olyan pasi is, hogy épp csak hazaértem, már érdeklődött, hogy minden rendben volt-e a hazaút során, ami max. 1 óra volt. Hidd el, hogy bőven vannak férfiak, akiknek ez nem teher, örömmel írnak randi/tali után, nem tudják magukat visszafogni se, és nem probléma, hogy nem én jelentkezek. (Az én tapasztalataim szerint ez csak azoknál nincs így, akik túl félénkek, vagy pedig nem is érdeklődik annyira. Egyik se pálya.) Ahogy írtam, később viszont ugyanúgy kezdeményezek talit, mint ő, ugyanúgy érdeklődöm.
2023. okt. 31. 11:27
 9/15 anonim ***** válasza:
67%

#3-as vagyok.

#8 Igen, nem vagyunk egyformák. Amúgy korábban én is úgy voltam, hogy a férfi írjon először, de most már változtam e téren. Szeretem kimutatni az érdeklődésemet, a vonzalmamat, s nekem meg az a tapasztalatom, hogy jólesik a férfiaknak a szép szó és az érdeklődés. Ők is változtak az idők során, azt látom. Legalábbis a párjaimmal ez volt/van.

2023. okt. 31. 11:41
 10/15 anonim ***** válasza:
85%
Ferfikent nekem az az alap, hogy en irok, amint hazaertem. De volt olyan, hogy autoval elvittem egy darabon, ahova kerte, es onnan indultam haza. Gondoltam hazamegyek, es rairok. De mire hazaertem mar ott vart az uzenet, hogy jo volt es ismeteljunk. Van ilyen is.
2023. okt. 31. 12:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!