Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lépjek ebből a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lépjek ebből a beszélgetésből?

Figyelt kérdés
Egy sráccal random elkezdtünk beszélgetni messengeren. Háromszor találkoztunk nagyon jól el voltunk. De az utóbbi napokban már kevesebbet ír nem érdeklődik úgy mint ahogy eddig. Nem szeretném azt hogy csak kényszerből írjon vissza mert hogy nem akar megbántani. Azon gondolkodom hogy be fejezem vele a beszélgetést amíg számomra nem lesz késő hogy bele szeressek.
2023. nov. 7. 12:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem is írtam azt hogy 5 percen belül válaszoljon.

2-3 szó a válasza.

2023. nov. 7. 14:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Még szerintem két-három napot vàrj és utána dönts!
2023. nov. 7. 14:06
 13/16 A kérdező kommentje:
Úgy lesz
2023. nov. 7. 14:07
 14/16 anonim ***** válasza:
44%
Nem is lesz mindig intenzív az irkálás, rohadtul bele lehet unni pasiként, de biztos, hogy nőként is. Ha ebből indulsz ki, nagy hiba. Tini vagy? Érettségben biztos.
2023. nov. 7. 14:07
 15/16 anonim ***** válasza:

Én értelek kérdező. Van akinek ez nagyon fontos, pl én is így vagyok ezzel. Viszont ezt senkire nem lehet ráerőltetni, vagy jön magától, vagy nem. Tehát érdemes lehet megpróbálni nyiltan és őszintén megbeszélni, hiszen így most valahol a te érdekeid is sérülnek. Az is lehet csak félreértés történt, azért ír kevesebbet. Vagy az is lehet tényleg kevésbé vagy már fontos neki, de ezeket nem szabad tippelgetni hanem jobb lenne elébemenni és tőle kérdezni meg.

Ha pedig ebben sincs közös megegyezés, lehet a következő ismerkedésnél már érdemes így keresned, hogy írásban is jól tudjatok kommunikálni. Ha valóban ennyire fontos ez a része is neked, amit hangsúlyozom abszolút átérzek.

2023. nov. 7. 15:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen, lehet hogy most több munkája van. Lehet hogy nem vagy fontos már Neki. De ha soha többé nem kommunikáltok, ezt nem fogod megtudni, melyik van.
2023. nov. 7. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!