Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lépjek ebből a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lépjek ebből a beszélgetésből?

Figyelt kérdés
Egy sráccal random elkezdtünk beszélgetni messengeren. Háromszor találkoztunk nagyon jól el voltunk. De az utóbbi napokban már kevesebbet ír nem érdeklődik úgy mint ahogy eddig. Nem szeretném azt hogy csak kényszerből írjon vissza mert hogy nem akar megbántani. Azon gondolkodom hogy be fejezem vele a beszélgetést amíg számomra nem lesz késő hogy bele szeressek.
2023. nov. 7. 12:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem kell mindig beszélni, csak beleún az ember. Ő is elfoglalt, vannak dolgai, családja, barátok.
2023. nov. 7. 13:22
 2/16 anonim ***** válasza:
Inkább tedd érdekessé.
2023. nov. 7. 13:23
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem is az hogy mindig beszéljünk. Csak azért látok különbségeket ahogy beszéltünk meg ahogy most beszélünk.
2023. nov. 7. 13:25
 4/16 anonim ***** válasza:

Szerintem elhamarkodott lenne. Gondolj bele, mondjuk megszakítod vele a kontaktot, azt közbe csak elfoglaltabb volt mostanában. A kevesebb meg mit takar?

Szerintem találkozz vele negyedjére is, ha ugyanúgy jól megy, nincs aggodalomra ok. Ez szóba került már?

2023. nov. 7. 13:28
 5/16 A kérdező kommentje:

Azóta nem került szoba a találkozás.

Napokban kb ha 5x ír egy nap lehet még sokat is mondok. Látom fent van de több óra mire kapok választ. Előtte meg azért jóval többet beszéltünk.

Így ezért jutott ez az eszembe.

2023. nov. 7. 13:37
 6/16 anonim ***** válasza:
Nálam ugyan ez a helyzet. Kíváncsi leszek mi lesz a vége, majd leírom szerintem pár hét/hónap múlva.
2023. nov. 7. 13:47
 7/16 A kérdező kommentje:
Max meg várom ezt a hetet és ha úgy van dobbantok mert nem szeretnék újra szenvedni.
2023. nov. 7. 13:49
 8/16 anonim ***** válasza:
6.os vagyok. Majd írd meg mit reagált, kíváncsi leszek.
2023. nov. 7. 13:53
 9/16 A kérdező kommentje:
Rendben
2023. nov. 7. 13:54
 10/16 anonim ***** válasza:
50%
Azt nem írod, 1 mondat vagy kisregény, de ha a napi 5-szöri kevés, hát… Nem mindenki ér rá beszélgetni egész nap, aki ált. igen, még annak is vannak olyan periódusai, amikor mégse. Az meg, hogy épp elérhető Faceboook szerint, nem jelenti, hogy rá is ér, meredten nézi a messengert, de azt se értem, miért kéne mindig 5 percen belül válaszolni.
2023. nov. 7. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!