Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Olyan nővel érdemes elkezdeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nővel érdemes elkezdeni randizni aki szinte csak éjjel dolgozik?

Figyelt kérdés
Nagyon bejön, én sem vagyok neki közömbös. Viszont megtudtam hogy havi 12-15 éjszakát dolgozik valamennyi nappal mellé és ezen nem akar változtatni. Nem tudok elképzelni olyan kapcsolatot ahol nem reggel megy el dolgozni és délután még nincs itthon.
2023. nov. 3. 13:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudod elképzelni, akkor nincs is miről beszélni. Én sem szeretnék ilyen kapcsolatban élni, mivel én nappal dolgozom és ez azt jelentené, hogy nagyjából sosem tudnánk együtt lenni.
2023. nov. 3. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Éjszaka minek lenne otthon? Alszom.

Másnap hazaér, ő alszik, én meg melóban vagyok.

A gáz, ha kicsi a lakás, és hétvége van. Te TV-znél, de ő meg aludna még délig..., na ez gáz a panelben, de egy 3-4 szobás lakásban nem.

2023. nov. 3. 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Osztom az #1-es véleményét, ha már az elején fenntartásaid vannak akkor bele se kezdj. Ha tényleg szerelmes vagy akkor nem mérlegelsz, hanem közösen megoldás találtok.
2023. nov. 3. 14:23
 4/5 anonim ***** válasza:
55%

"Éjszaka minek lenne otthon? Alszom."

Ha éjszakás, gondolom, este 21 óra körül már indulnia kell otthonról, hogy beérjen 22-re. Ha a párja mondjuk 18 órakor ér haza munkából, akkor van három órájuk, hogy tudjanak kicsit beszélgetni, esetleg együtt vacsorázni, de egy közös filmnézés vagy együtt alvás már nem fér bele, pedig sokan pont ezt szeretik a közös estékben. Aztán reggel hazaér mondjuk hétre, akkor a kérdezőnek már el kell indulnia munkába. Én sem szeretnék ilyen kapcsolatban élni. Pláne, ha esetleg még hétvégén is dolgozik.

2023. nov. 3. 14:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a csaj helyében menekülnék inkább
2023. nov. 4. 18:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!