Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít jobban az autót illetően ? A presztízs vagy az állapot ?
Nekem az állapot.
Bátyámnak egy 3 éves viszonylag új Skodája van, ha nem lenne rajta a Skoda embléma azt hinnéd audi, szép, kényelmes, minden extra megvan benne, mondom emblémát leszámítva nem mondanád meg h skoda. Elég gyors is szerintem. Igényes belső.
Szüleimnek pedig Passat-juk van az 6-7-8 éves azt hiszem nem tudom...de szép nem órmótlan nem azok a kerekféle lámpák mint az elődeinél, kényelmes igényes minden extra megvan benne.
Én azon vagyok elsősorban, persze tesóm és szüleim úgy is oktatni fognak ha autót veszek, de fő szempontom az is h minél fiatalabb legyen.
Audi-t aki vett a családban nem itthon vette, mert hazugság a szervíz és hasonlók mind kimentek Németbe és behozták.
Én a Toyotákkal szemezgetek.
IS.
Hiába BMW, ha 23 éves trágyahalom, és hiába 0km.-es a szalonból, ha Suzuki.
BMW-t csak akkor vennék ha én hoznám ki a szalonból...használtan főleg ami 7-8 évnél idősebb azaz a hülyegerekek is meg tudják venni azok széthajtják.
Meghát automata váltósaknak igencsak drága a fenntartása.
sokszor mondtam már h okés ha valaki vesz nekem ajándékba mondjuk egy 30 millás AUDI-t de nem biztos, hogy fenn tudom tartani :)
Szóval ha nem egy hülyegyerek az illető, akkor elsősorban az állapotára, az évjáratra, és persze azért a Márkára is figyel.
Legjobb a pár éves autó, ami tisztán van tartva. Keresetfüggő a márka.
Egyébként nekem elég, ha elvisz A-ból B-be.
Volt, akinek autója sem volt, volt akinek középkategória. De a legalja az volt, hogy nem volt átiratva, mert az sokba kerül és nem tudott vele a lakás előtt parkolni. Inkább biciklizett. Meg piszkált, hogy nem vezetem az autóját, mindig neki kell, de persze nem adta volna oda a volánt, mert biztos sz.rul vezetek inkább megálltunk éjjel a semmiben, mert ő pihen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!