Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elvált embereknek nagyobb presztízse van, mint a szingliknek?
Szerintem ez pont forditva van. Aki elvalt, az hozott egy elhamarkodott dontest, amit megbant es ha gyerek is van, akkor neki is reszben tonkretette a gyerekkorat. Semmi presztizserteke nincs a valasnak.
27/L
Húzd már ki a fejedet mások seggéből és élj már egy saját életet.
Más sem megy ebben a kategóriában, mint megfoghatatlan, képlékeny tömegek elvárásainak hajkurászása ahelyett, hogy az ember körülnézne és a saját környezetével kezdene valamit.
Ki a fszt érdekel mit gondol Manyi néni meg a Pista meg a Juli?
ha valaki lenéz, offold. ha valaki kéretlenül a véleményével bombáz, offold. ha valaki toxikus, offold.
Én az itteni, mármint a Gyakoris párkapcsolati rovat válaszait veszem alapul amikor azt mondom, hogy sajnos igen.
SOK nő előbb kezd elvált, gyerekes, azaz bukott pasival, mint egy 30+ -os függetlennel. Mert szerintük azzal valami baj lehet.
Bár szerintem csak arról van szó, hogy simán kevesek egy független férfihez, és inkább egy bejáratottat választanak. Főleg ha már kiöregednek a termékeny korból és értéktelenednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!