Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők.Nektek számít hogy milyen karórát hord egy férfi? Ugye, nem mindegy hogy egy ezer forintos kínai, vagy egy több százezres- milliós presztízs karóra. Egész más körülmények közt él a két tulaj.
Őszintén? Ha nem egy ötszáz forintos gagyit hord, amiről ordít, hogy műanyag arany festékkel, én nem tudok ezek között különbséget tenni. Nekem az 5000 forintos pont úgy néz ki, mint az 5 milliós.
A mai fiatalok többsége meg maximum okosórát hord. Azt meg ránézésre te se fogod tudni, hogy kp-ra vette, használtan féláron, vagy két évig fizeti a törlesztőt, esetleg otthon van neki még öt, és zsebből fizeti a hatodikat, ha lemerült az akksi.
Ruha - autó - óra.
Rengeteget elmond a viselőjéről. Ráadásul a karóra, nem olyan mint a kocsi vagy a telefon, hogy bárki csóró részletre is megveheti, vagy kapja cégesen.
Nekem nem tetszenek a felvágós dolgok mert mindig az exem juttatja eszembe hogy neki millios nagyságrendű karórája volt, meg egyebek, nekem meg egy virágot se akart adni es egy étterembe sem vitt el soha, holott komoly szándékokról beszélt
Utálom már, illetve taszit az, amikor egy férfi egocentrikus. Es nem a nőre figyelmes hanem magát szereti csak kapcsolatban is.
9.-re.
Fenét nem!
A nők nem hülyék, lehet, hogy nem fogja tudni a pontos árat, referencia számot, típust, de a márkákat tudják. JLC, Omega, Panerai, Rolex, Longines, ezek ismertek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!