Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire vagyok elkeseredett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagyok elkeseredett ha már arra vetemednék hogy hajléktalan nőkre mozdulnék rá?

Figyelt kérdés

Felajánlanám nekik hogy feljöhetnek hozzám, lefürödhetnek, kapnak vacsorát, beszélgetünk, szex, ott aludhat, ilyesmi.

F/32

2023. okt. 30. 18:25
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
10: Igen, az elején közölném velük hogy mire vágyom.
2023. okt. 30. 19:23
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Értjük, tehát gyakorlatilag ingyen prostit szeretnél, mert fizetni azért még se kelljen már érte x tízezret, elégedjen meg egy tál kajával meg egy zuhannyal. Nem kommentálom inkább, forog a gyomrom. Bár, akinek lenne guszta egy csöveshez.....
2023. okt. 30. 19:27
 13/24 A kérdező kommentje:
12: mit csináljak, ha ti normál nők nem adtok esélyt? Én meg szexelni akarok.
2023. okt. 30. 19:32
 14/24 anonim ***** válasza:
87%
verd ki magadnak. Ne legyél egy lúzer, és akkor adnak esélyt.
2023. okt. 30. 19:42
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Én más oldalról közelíteném meg, mint a többség. Kérdező, az azért megvan, hogy oké, hogy vannak a hajléktalanok közt is „igényesebbek”, de azért fürdetés ide vagy oda, sokszor tetvesek, fertőzések vannak a testükön stb.? Tehát, amit nem fog egy zuhany eltüntetni. És szerinted egy hajléktalan nőnek egészséges a puncija? Nem tisztálkodnak rendesen, és kuffantanak egymás közt, szintén „igényes” pasival. Emellett a hajléktalanok elég nagy többsége függő (drog és/vagy alkohol), és a lopás/rablás egy pénzhiánnyal küzdő függőnek evidens. Sokkal több hajléktalant érdekel a pia meg a drog, mint a fürdés meg a vacsi. Ennél már az is jobb, ha marad a saját kezed…
2023. okt. 30. 19:43
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Talán oka van annak, hogy a normális nők nem adnak esélyt!

Amúgy ott a két kezed, prosti, guminő, műpunci, de az h egy tál kajáért cserébe akarj szexet kicsikarni egy csövestől az tényleg mindennek a legalja.

2023. okt. 30. 19:45
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

"mit csináljak, ha ti normál nők nem adtok esélyt? Én meg szexelni akarok."

Prostizz.

2023. okt. 30. 19:56
 18/24 A kérdező kommentje:
Prostira nincs pénzem, ez így olcsóbb lenne szerintem. A nőnek is jó lehetne.
2023. okt. 30. 19:57
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetne. De legalább tudjuk, normális embereknek miért nem kellesz.
2023. okt. 30. 20:00
 20/24 anonim válasza:
76%
Ott a nővéred kedves Balázs. Azt már unod?
2023. okt. 30. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!