Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sétálsz egy fesztiválon a családoddal. Meglátod ott az egyik exed hajléktalanként ül a földön és kéreget. Ő nem vesz észre téged, csak te őt. Mit teszel?
nem hiszem, hogy nagyon kíváncsi lennék rá még akkor sem, ha békében váltunk el.
aki az én életkoromban hajléktalan, az az esetek nagy többségében a béka segge alá csúszott drogos, ezzel én nem tudok mit csinálni.
Van exem, akivel békében váltunk el és emberileg azóta is nagyon szeretem. Nem beszélünk nagyon, de barátként tekintek rá és mindig is csupa jót kívántam neki. Egyszerűen csak a szerelem és az intimitás nem működött köztünk egy idő után.
Na, őt akár be is fogadnám, amíg nem talál állást.
De azt az exemet, aki kidobott, mert hogy ő élni akar és egy kapcsolat egy év után "lejár neki", messzire elkerülném.
Mondanám a családnak, hogy odamegyek hozzá, ők addig menjenek másfelé.
Elbeszélgetnék vele, megkérdezném hogyan jutott idáig. Ha nem lecsúszott drogos lett, felajánlanám a segítségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!