Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tűnhetett el a srác?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnhetett el a srác?

Figyelt kérdés

Egy randink volt eddig, jól is sikerült, utána írt is másnap, hogy jó reggelt, meg hogy nagyon élvezte a találkozót, egy csók volt egyébként, nem feküdtünk le.

Ez tegnap reggel történt, azóta meg eltűnt, nem is látta az üzenetemet..

Annyit tudok, hogy a tesója itt van most, aki külföldön tanul, gondolom, el van foglalva, de azért fura, nem?

2023. okt. 30. 09:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy dolgot tanultam meg, a randi nem kapcsolat. Nem vagytok még egy pár. Tehát nem szükséges azonnal és mindig írni. Nem gond ha kevesebbet ír, vagy épp nem ér rá. Ne legyél túlságosan tapadós, vagy egy ragasztó. Mert úgy csak megijedhet. Adj neki időt, hogy törődjön a saját dolgaival, a családjával. Nem szabad megfojtani, bármennyire is azt akarod, hogy veled írjon. Ha fontos vagy neki, akkor fog találni rád időt.
2023. okt. 30. 09:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Pont írt most, kiderült, hogy lázas lett.
2023. okt. 30. 09:26
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Az baj, mert megcsókolt, lehet, hogy te is beteg leszel.
2023. okt. 30. 09:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki az a hamar kotodo tipus.. gondolom most a tesoja akit reg nem latot intenzivebb erzelmekkel tolti el, ez talan valahol normalis is. Irhatsz neki nyugodtan , hogy mi van vele , a noknek is szabad.
2023. okt. 30. 10:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én pasi vagyok és mindig elriasztottak az olyan lányok akik 1 randi után azt hitték, hogy már párkapcsolatban élünk.
2023. okt. 30. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!