Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 30-as, 40-es nőknél előnyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as, 40-es nőknél előnyt jelent ismerkedéskor ha nincs gyereke?

Figyelt kérdés
2023. okt. 30. 06:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálam maximálisan.
2023. okt. 30. 07:08
 2/15 anonim ***** válasza:
94%
Csak ha nem is akar.
2023. okt. 30. 07:36
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
37 voltam, amikor megismerkedtem a párommal, nekem sincs gyermekem. Nála és az előtte lévő embereknél is, akikkel ismerkedtem, ez pozitívumnak számított. Vagy azért, mert nem szívesen ismerkedtek gyermekes nőkkel vagy mert ők maguk sem akartak gyereket. Azért lássuk be, egy gyermekes anyukával sokkal nehezebb az ismerkedés, mint azzal, akinek nincs gyereke. Nyilván más a helyzet, ha már a férfinek is van gyereke.
2023. okt. 30. 07:56
 4/15 anonim ***** válasza:
83%
Nálam kizáró ok, ha van már gyereke a nőnek. Sajátot szeretnék, de másét nem fogom felnevelni és eltartani.
2023. okt. 30. 08:02
 5/15 anonim ***** válasza:
92%

Szeretnék nőként reagálni a 4-es válaszoló véleményére, mert biztos sokan ekézni fogják.

Nekem is mindig ez volt a határozott elképzelésem, de a környezetem folyton erőltette, hogy adjak már esélyt olyanoknak is, akinek van gyereke, mert az én korosztályomban amúgy is "normális", ha valakinek már gyereke van. Addig rágták a fülemet, míg egy számomra szimpatikus férfival elmentem randizni, akinek két kisfia volt. Másról sem szólt a randink, csak a gyerekeiről áradozott, semmi másról nem lehetett vele beszélgetni, majd elmesélte, hogy a lakásában van egy gyerekszoba és minden második hétvégét nála töltik a gyerekek. Félreértés ne legyen, ezt nagyon becsülendőnek tartom és minden apának így kéne működnie, de engem rettentően zavart, hogy én sehol nem lennék ebben a történetben, gyakorlatilag teljes mértékben nekem kellett volna alkalmazkodnom az ő életükhöz. Nagyon hamar lezártam az ismerkedést és soha többet nem ismerkedtem olyannal, akinek gyereke volt. Szerencsére, 8 éve megtaláltam a számomra ideális társat és már nagyon örülök, hogy annak idején kitartottam a saját véleményem mellett.

2023. okt. 30. 08:10
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Ezt tudomásul kell venni, es nagyon nagyon meggondolni, hogy kivel vállal egy nő gyereket.

( Egy férfinél is hátrányt, de nem annyira, mert keveset vannak a gyerekkel. Az új nő 2 hetente kibírja azt az 1 hétvégét, ha a kapcsolat komolyra fordul, akkor meg úgy intézi, hogy annyi se legyen. De egy nőnél (általában) mindig ott a gyerek(ek)

2023. okt. 30. 08:12
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha a férfinek sincs akkor igen. Ha neki is van akkor szerintem mindegy.

Nálunk mondjuk mindkettőnknek volt már, nekem ráadásul egész kicsi.

N

2023. okt. 30. 08:18
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyetértek 5-össel. Számomra nem az a kérdés, hogy van-e, hanem a hozzáállása. Nagyon sok ember gyerekmániás, és ekörül forog, nincs más ami érdekli. Neki a társ valójában nem is fontos, csak egy kellék. Sokszor egy kapcsolat is ezen bukik, hogy az egyik pl nem akar gyereket, a másik meg emiatt szakít - tehát eleve nem is a másikat szereti, hanem a gyereket választja, nem a másik személye volt a fontos már az elejétől sem.
2023. okt. 30. 08:53
 9/15 anonim ***** válasza:
Nálam se nem előny, se nem hátrány, a nincs vagy van egy, nálam ugyanolyan eséllyel indul e téren, az egynél több viszont, már hátrány.
2023. okt. 30. 09:56
 10/15 anonim ***** válasza:
88%
Attól függ kivel ismerkedik. Egy gyermektelen férfinak bizonyára gyermektelen nő az ideális partner, ha már van a férfinak is gyereke, akkor lehet pont jobb, mert a nőnek is van legalább valamennyi tapasztalata a gyerekekkel.
2023. okt. 30. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!