Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki ismerkedett már olyan férfivel, akinek egészségi
okok miatt nem lehet gyereke, mikor mondta ezt el?
Ez egyértelműen legkésőbb első randis téma.
2022. júl. 17. 12:23
Mert félős, lesz--rom típus, élvezkedni akart? Nem tudok erre sajnos mit mondani. Teljesen mindegy hogy másnak mikor mondta el. Lehet mástól megkérdezték, hogy akar-e gyereket - nem - és már jó is a dolog. Az a lényeg, hogy számodra ez elfogadhatatlan. Sajnálom, menned kell tovább, és megtalálnod azt, aki még jobban bánik veled.
2022. júl. 17. 12:27
Gondolj bele a helyzetébe, legalább boldoggá tetted egy ideig.
Nem lehetett könnyű elmondania, a kudarcairól nem is beszélve.
A többi rajtad múlik!
2022. júl. 17. 12:34
Kérdező, ha mondjuk a kapcsolat alatt derül ki, hogy hiába próbálkoztok, akkor elhagyod?
Ez így további kérdéseket vet fel szerintem.
2022. júl. 17. 12:44
... mármint, hogy vkivel már kapcsolatban vagy, és akkor derül ki, hogy bár egészségesek vagytok, de évek óta hiába próbálkoztok, nem lehet közös gyerek. Így értettem a kérdést.
2022. júl. 17. 12:47
Ezt már az ismerkedés elején el kellett volna mondania hiszen ez központi kérdés a jövőre nézve. Rohadtul nem volt korrekt(és ezzel finoman fogalmaztam) tőle hogy ezt eltitkolta. 32 évesen ha te akarsz saját gyereket akkor nincs időd ilyen kilátástalan kapcsolatokkal szarakodni. Szakítás még ma, tovább kell lépni és a tanulságokat levonni.
2022. júl. 17. 12:50
Mondjuk szerintem ezt a témát te is ugyanúgy felhozhattad volna. Nekem most így, 23 évesen is első randis téma volt( de általában már ismerkedés alatt feljött írásban, enélkül nem is lett volna randi) ha tudom, hogy ebben nem egyezunk.
2022. júl. 17. 12:54
8/30 A kérdező kommentje:
#4, #5: Nem írtam, hogy így biztosan elhagyom. De ha első randin szól, akkor nem élem bele magam a kapcsolatba, nem szeretek bele. Nem volt okom feltételezni, hogy nem lehet gyereke, semmi külső jel (vagy ráutalas) nem volt.
Nálunk nem első randis téma volt, de nem sokkal azután, hogy összejöttünk (pár hét talán?), beszéltünk erről.
20 éves voltam, ő 21.
Ha meg a védekezést nézzük (ami azért történik, mert amúgy van esély a gyerekre), akkor elég hamar előkerült.
Ti hogy védekeztetek eddig? Mert ha nem lehet gyereke (és egészségesek vagytok, nem kell nemi betegségektől tartani) feleslegesen használtatok bármit... Olyan nincs, hogy nem kerül szóba a védekezés. Ha védekeztetek, akkor gyakorlatilag végig hazudott minden egyes alkalommal. Ha nem védekeztetek, akkor vagy nagyon felelőtlenek voltatok, vagy beszéltetek arról, hogy esetleg becsúszik, ami megint hazugság.
Mindenképp borzalmas a helyzet.
2022. júl. 17. 13:06
Még az elején,mikor esetleg szóba került a közös jövő.
2022. júl. 17. 13:06
Kapcsolódó kérdések: