Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Aki ismerkedett már olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki ismerkedett már olyan férfivel, akinek egészségi okok miatt nem lehet gyereke, mikor mondta ezt el?

Figyelt kérdés
Április óta ismerkedünk, pár hete a barátainak is bemutatott, kettesben is nyaraltunk pár napot. Ilyen témáról eddig nem volt szó, de most jött a "hideg zuhany", mikor elmondta, hogy nem lehet saját gyereke soha. Miért kellett várni ennyi ideig? Hogyan dolgozzam fel? Forog velem a világ... N/32

#ismerkedés #nem lehet gyereke
2022. júl. 17. 12:14
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát gáz, hogy nem mondta, de az is igaz, hogy te sem hoztad fel... pedig ez pároknál az első, max. második randin azért téma szokott lenni, hogy ki mekkora családról álmodik. (Az meg hogy ha már így meg úgy lenne, mi lenne nem releváns, hiszen még nem kötelezték el magukat egymás mellett és a férfi már rég tudta ezt az infót.) Donor spermával, inszeminációval lehetne gyereketek, ha mindketten eltudjátok fogadni és szeretnétek.
2022. júl. 17. 13:07
 12/30 anonim ***** válasza:
7%
AZ én genyóm sem életképes. Tele van kockákkal, akiket kiközösítenének suliban és nője sem lenne 35 éves korára a kisgenyómnak.
2022. júl. 17. 13:09
 13/30 anonim ***** válasza:
97%

Nálam is hamar előjött volna a téma, mivel mindenképpen szerettem volna még gyereket.

Ha a férfi sem, az nálam kizáró ok egy komoly kapcsolatra.

Mit mondott mi az oka, hogy nem lehet gyereke?

2022. júl. 17. 13:09
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

3 éve vagyunk együtt (plusz három év barátság), és most derült ki hogy nagy eséllyel nem lehet gyereke. Nem titkolta, most lett gyanús a dolog (nem próbálkoztunk, megtudtuk hogy alacsony a tesztoszteronszintje)

Eddig DM-ben kapható tesztet próbáltunk, az alapján nem túl esélyes a dolog, jövő héten megy rendes tesztre.

Én mindig is szerettem volna saját gyereket. Ha nála nem lehet ezt megoldani, akkor egyelőre úgy néz ki, hogy donortól. Természetesen ő lesz az apja, szívvel-lélekkel, csak nem biológiailag.

2022. júl. 17. 13:13
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
4-es: az egy teljesen más eset
2022. júl. 17. 13:18
 16/30 anonim ***** válasza:
19%
Nem biztos hogy nem lehet. Ez egy hosszu kapcsolatban szokott kiderulni tobb inszeminacio, vizsgalat utan. Vagy ha vazektomiat vegeztetett. Mas esetben csak kamu.
2022. júl. 17. 14:07
 17/30 A kérdező kommentje:
#13, #16: 33 éves, kromoszóma rendellenesség miatt steril. Hormoninjekciókat kap néhány hetente, amiről szintén nem szólt. Én vagyok az első "komolyabb" barátnője, na ez gyanús volt.
2022. júl. 17. 14:10
 18/30 anonim ***** válasza:
0%
15: Nem más. Kapcsolat szempontjából még gyakoribb is.
2022. júl. 17. 14:13
 19/30 anonim ***** válasza:
79%

De hogy védekeztetek eddig? Mert a témafelvetés, hogy steril-e, az nem így kezdődik, hogy "steril vagy?" hanem megbeszélitek a védekezést, (amire nincs szükség, ha nem lehet gyereke)

Nem bírom elképzelni, hogy a pasi mindig óvszert húzzon, ha tudja, hogy úgysem lehetséges a gyerek.

2022. júl. 17. 14:23
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

13 vagyok. Ezzel én se nagyon dicsekednék a helyében. Nem csoda ha gátlásai vannak.

Én egész életemben gyerekre vágytam és ha nagyon szeretném ezt az embert, akkor utánajárnék orvosilag, hogy tényleg semmi esély nincs vagy csak kevés. Illetve megbeszélném a férfivel, hogyan tovább. Donor, örökbefogadás, stb.

2022. júl. 17. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!