Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki ismerkedett már olyan férfivel, akinek egészségi okok miatt nem lehet gyereke, mikor mondta ezt el?
Nálam is hamar előjött volna a téma, mivel mindenképpen szerettem volna még gyereket.
Ha a férfi sem, az nálam kizáró ok egy komoly kapcsolatra.
Mit mondott mi az oka, hogy nem lehet gyereke?
3 éve vagyunk együtt (plusz három év barátság), és most derült ki hogy nagy eséllyel nem lehet gyereke. Nem titkolta, most lett gyanús a dolog (nem próbálkoztunk, megtudtuk hogy alacsony a tesztoszteronszintje)
Eddig DM-ben kapható tesztet próbáltunk, az alapján nem túl esélyes a dolog, jövő héten megy rendes tesztre.
Én mindig is szerettem volna saját gyereket. Ha nála nem lehet ezt megoldani, akkor egyelőre úgy néz ki, hogy donortól. Természetesen ő lesz az apja, szívvel-lélekkel, csak nem biológiailag.
De hogy védekeztetek eddig? Mert a témafelvetés, hogy steril-e, az nem így kezdődik, hogy "steril vagy?" hanem megbeszélitek a védekezést, (amire nincs szükség, ha nem lehet gyereke)
Nem bírom elképzelni, hogy a pasi mindig óvszert húzzon, ha tudja, hogy úgysem lehetséges a gyerek.
13 vagyok. Ezzel én se nagyon dicsekednék a helyében. Nem csoda ha gátlásai vannak.
Én egész életemben gyerekre vágytam és ha nagyon szeretném ezt az embert, akkor utánajárnék orvosilag, hogy tényleg semmi esély nincs vagy csak kevés. Illetve megbeszélném a férfivel, hogyan tovább. Donor, örökbefogadás, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!