Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, veletek is előfordult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, veletek is előfordult már, hogy a lány az ismerkedés elején eltitkolta, hogy van / vannak gyereke (i)?

Figyelt kérdés
Az én esetem: A negyedik randin bukott ki, hogy az előző kapcsolatából van egy kisfia. Én 27 vagyok, Ő 23. Ti ezt hogy reagálnátok le?

2017. márc. 22. 12:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Hát ez eléggé nem korrekt. Ilyet illik előre közölni, hiszen nem arról van szó, hogy mondjuk van narancsbőre, amit te nagy ívben leszarnál, őt meg nyomasztja. Egy gyerek nagy felelősség, és illene erről tájékoztatni a másik felet.
2017. márc. 22. 12:14
 2/13 anonim ***** válasza:
75%
Megköszönném a találkozást, elmondom, hogy nem volt korrekt, hogy eddig nem szólt, illetve hogy 27 éves vagyok, saját családot szeretnék majd alapítani, azt sem most, nem pedig más gyerekét nevelni és elbúznék.
2017. márc. 22. 12:24
 3/13 A kérdező kommentje:
Igen, ezen gondolkozok én is. Gyereket max 30 után tudok elképzelni.
2017. márc. 22. 12:25
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem életkort titkolt el valaki. Rossz pont volt, de könnyen túltettem magam rajta mert úgy is tetszett. Aztán végül ő nem akarta folytatni. Most utólag főleg ez az átverés jut eszembe róla, úgyhogy nem is fájt érte a szívem sokáig.
2017. márc. 22. 12:36
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Én gyerekes nőként írom: a saját jól felfogott érdekemben már az ismerkedés legelején tisztázni szoktam. Így eleve olyanokkal találkoztam csak, akiket garantáltan nem zavart, hogy van gyerekem, tudható volt, hogy képesek elfogadni ezt a helyzetet. Nem is volt belőle soha probléma, ha nem jött össze a kapcsolat, az más tényezők miatt volt.
2017. márc. 22. 12:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Még annyit, de ezt jóval idősebbként és apaként mondom, hogy nem kell megijedni egy gyerektől. Sok kötöttséget jelent, de ezek nem zavaróak, ha a csaj kicsit is jól csinálja. Ha tetszik a lány, előre mond meg, hogy neked ez nem biztos hogy menni fog. Ha neki ez elfogadható, te meg kipróbálod, és nem megy neked, akkor sincs azon mit szégyellned, megmondod és nem ismerkedtek tovább.

Talán ő is rájön, hogy legközelebb jobb ha nem pazarolja a saját és mások idejét. De el tudom képzelni, hogy neki ez jó taktika, mert olyanok akik kapásból kizárnák a gyerek miatt, együtt vannak vele 5 alkalommal aztán rájönnek hogy mégis gond nélkül be tudnak vállalni egy gyereket. Egy negyvenéves ezzel tisztában van kísérletezés nélkül is, de egy 27 nem feltétlen.

2017. márc. 22. 12:43
 7/13 anonim ***** válasza:
7%

Hát most ha a nő igen is rendben van,akkor nem kell félni a gyerekétől sem.

Gondolom azért nem mondta mert úgy kb 0-az esélye az ismerkedésre.

Nem hazudott,csak szépített'(nehezített) a helyzetén .

2017. márc. 22. 12:49
 8/13 anonim ***** válasza:
87%

"Gondolom azért nem mondta mert úgy kb 0-az esélye az ismerkedésre. "

Ez abszolút nem így van. Nagyon sok olyan férfi van, akit egyáltalán nem zavar, ha van gyerek. Sőt, van, akinél kimondottan előny.

2017. márc. 22. 12:54
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki olyam dolgot el kell mondani minél gyorsabban, ami elriaszthatja a partnert.

Gyereket, mikropéniszt, szőrös hátat, merevedési zavart, mentális betegségeket, milliós tartozást, munkanélküliséget, szüzességet, iskolázatlanságot, vallást, függőséget.

Ha egyetértesz velem, akadj ki és hagyd ott a csajt. Ha valamelyik dolog szerinted nem vészes, mert te is titkolod, vagy hasonlót titkolsz, akkor folytasd az ismerkedést.

Én 4. Randin tudtam meg a merevedési problémákat, a mikropénisz másnál szexnél derült ki.

Nagyon kiakadtam, előre kellett volna szólniuk. Én is mindig előre szólok a gyerekemről, az első randi előtt.

2017. márc. 22. 14:08
 10/13 anonim ***** válasza:

Még régen volt olyan,hogy nem szóltam arrol hogy van gyermekem.Csak mert nem akartam hogy ez alapjàn döntsön a fiú.Mikor megtudta,meglepődött.De nem volt gond,elfogadta.És magyaràzat nélkül is pontosan tudta miért nem szóltam előre.Évekig tartó jó kapcsolat lett.Nem a gyerek miatt ért véget.

Bàr mégis màig bànt a lelkiismeret hogy nem szóltam előte.Többet nem tettem ilyet.De nem is volt soha gond senkinek hogy van egy gyermekem.

2017. márc. 22. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!