Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, veletek is előfordult már, hogy a lány az ismerkedés elején eltitkolta, hogy van / vannak gyereke (i)?
Még annyit, de ezt jóval idősebbként és apaként mondom, hogy nem kell megijedni egy gyerektől. Sok kötöttséget jelent, de ezek nem zavaróak, ha a csaj kicsit is jól csinálja. Ha tetszik a lány, előre mond meg, hogy neked ez nem biztos hogy menni fog. Ha neki ez elfogadható, te meg kipróbálod, és nem megy neked, akkor sincs azon mit szégyellned, megmondod és nem ismerkedtek tovább.
Talán ő is rájön, hogy legközelebb jobb ha nem pazarolja a saját és mások idejét. De el tudom képzelni, hogy neki ez jó taktika, mert olyanok akik kapásból kizárnák a gyerek miatt, együtt vannak vele 5 alkalommal aztán rájönnek hogy mégis gond nélkül be tudnak vállalni egy gyereket. Egy negyvenéves ezzel tisztában van kísérletezés nélkül is, de egy 27 nem feltétlen.
Hát most ha a nő igen is rendben van,akkor nem kell félni a gyerekétől sem.
Gondolom azért nem mondta mert úgy kb 0-az esélye az ismerkedésre.
Nem hazudott,csak szépített'(nehezített) a helyzetén .
"Gondolom azért nem mondta mert úgy kb 0-az esélye az ismerkedésre. "
Ez abszolút nem így van. Nagyon sok olyan férfi van, akit egyáltalán nem zavar, ha van gyerek. Sőt, van, akinél kimondottan előny.
Mindenki olyam dolgot el kell mondani minél gyorsabban, ami elriaszthatja a partnert.
Gyereket, mikropéniszt, szőrös hátat, merevedési zavart, mentális betegségeket, milliós tartozást, munkanélküliséget, szüzességet, iskolázatlanságot, vallást, függőséget.
Ha egyetértesz velem, akadj ki és hagyd ott a csajt. Ha valamelyik dolog szerinted nem vészes, mert te is titkolod, vagy hasonlót titkolsz, akkor folytasd az ismerkedést.
Én 4. Randin tudtam meg a merevedési problémákat, a mikropénisz másnál szexnél derült ki.
Nagyon kiakadtam, előre kellett volna szólniuk. Én is mindig előre szólok a gyerekemről, az első randi előtt.
Még régen volt olyan,hogy nem szóltam arrol hogy van gyermekem.Csak mert nem akartam hogy ez alapjàn döntsön a fiú.Mikor megtudta,meglepődött.De nem volt gond,elfogadta.És magyaràzat nélkül is pontosan tudta miért nem szóltam előre.Évekig tartó jó kapcsolat lett.Nem a gyerek miatt ért véget.
Bàr mégis màig bànt a lelkiismeret hogy nem szóltam előte.Többet nem tettem ilyet.De nem is volt soha gond senkinek hogy van egy gyermekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!