Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a lehetséges okai annak, hogy nem randiznak velem?
Jobban kifejtve: 18F vagyok, így ide is meg a tini kategóriába is írhattam volna, de ennél maradtam, hátha itt több a "hozzáértő".
Tehát a helyzet: akárhogyan próbálkozom a lányoknál (suliban, utcán, ismerősnél, ismeretlennél, extrovertáltnál, introvertáltnál, stb.), még az első randi sem akar összejönni. Szerintetek mik a lehetséges okai annak, hogy még egy randira sem "méltatnak"? Hiszen épp akkor ismernének meg.
Szerintem az ismerkedési szokásaimmal nincs gond, nem nyomulok túlságosan, de nem is akarom elhúzni a dolgot, ilyenek. Ha valami részlet kérdéses maradt számodra/számotokra, írjátok akár ide, megpróbálok válaszolni.
Köszi előre is!
Na majd én megmondom, magamból kiindulva persze.
Túl alacsony vagy túl kövér vagy
Rosszul öltözöl
Rossz korosztálynál próbálkozol
Nem jársz elég jó gimibe
Túl csóró a családod
Túl magas a hangod
Valami butaságban hiszel
Kellemetlen az illatod(száj, hónalj)
Rosszak a fogaid
Kopasz vagy
Túl hosszúra hagyod nőni a körmöd
Bőszárú nadrágot hordasz és belátnak, ha leülsz
Nem jársz el szórakozni
Nincsenek barátaid
Sokat vagy keveset káromkodsz
Előnytelen a frizurád
Valami rendellenességed van
Gyakran nyitvafelejted a szádat vagy hasonló taszító szokásod van
Elterjedt rólad valami pletyka a közösségedben
Strébernek vagy butának tartanak
Kilóg a szőr az orrodból
Észrevették, ahogy túrod az orrod
Dolgok, amikkel javíthatsz:
Jobb tanulmányi eredmény
Előnyös haj, ruhák
Húzd ki magad, esetleg kondizz
Olyan helyen próbálkozz, ahol nem ismernek
Hasonló érdeklődésű lányt válassz
Ne mondd el, hogy még nem csókolóztál vagy nem volt barátnőd.
Jobb tanulmányi eredmény: ennél jobb gyakorlatilag jelenleg nem lehet.
Előnyös haj, ruhák: igyekszem, pont nemrég voltam fodrásznál.
Húzd ki magad, esetleg kondizz: ki szoktam magam húzni :D és kondizom lassan 2 éve.
Olyan helyen próbálkozz, ahol nem ismernek: megvolt, már írtam is. De ez miért jobb amúgy?
Hasonló érdeklődésű lányt válassz: ha nem ismerem, úgy nehez egyből kiszűrni, ki lehet az.. egy randin biztos kiderülne.
Ne mondd el, hogy még nem csókolóztál vagy nem volt barátnőd.: Soha nem mondtam el eddig.
Egyéb hasznos tanácsok? Vagy mihez kezdjek így magammal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!