Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, veletek is előfordult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, veletek is előfordult már, hogy a lány az ismerkedés elején eltitkolta, hogy van / vannak gyereke (i)?

Figyelt kérdés
Az én esetem: A negyedik randin bukott ki, hogy az előző kapcsolatából van egy kisfia. Én 27 vagyok, Ő 23. Ti ezt hogy reagálnátok le?

2017. márc. 22. 12:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

En nem titkoltam,2 van,a srac sem titkolta h neki igy nem ok.Aztan elkezdtunk levelezni es annyira egymasra sikerult hangolodni, hogy mire talalkozora kerult a sor,mar feldolgozta az infot es szep nagy szerelem lett:) azota is egyutt vagyunk,nagyon hamar "beletanult" az uj szerepbe.

Valoszinuleg a randipartnered is csak ezt az elonyt szerette volna maganak,hogy ot lasd es ne a gyerekevel jaro nehezsegeket. (Ami nem mentesiti az alol h hazudott) innentol a dontes a tied hogy mikent kezeled.

2017. márc. 22. 15:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Én azért nem mennék bele személy szerint mert

1 eltitkolta a gyerekét...ilyen ne legyen már. Mi fog még kiderülni.

2 nem számítana, mennyire normális az anyja, de ha a gyerek nem fogad el engem (nem apaként, hanem az anyja párjaként), akkor még ha akarnám se működne.

30/f

2017. márc. 22. 15:30
 13/13 anonim ***** válasza:
4. randin megmondta. Nem tudom miért vagytok ezen annyira kiakadva? 4. randi még böven az alap ismerkedés egy komolyabb kapcsolatnál. Ha meg csak dugipajtirol van szo még korai is akár.
2017. márc. 22. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!