Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha társkeresőn egyáltalán nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha társkeresőn egyáltalán nem írnak vissza a nők nekem akkor bizony egészen szar pasi lehetek külsőre?

Figyelt kérdés

Pedig már írogatok nálam 10 évvel idősebb nőkre is. Elég éhes vagyok, régóta nem voltam nővel.

F/32

2023. okt. 28. 08:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Jó néhány dolgot kell észben tartanod, ha férfiként az interneten társkeresőzöl:

1. Minden nő, aki nem kirívóan ronda, tipikusan legalább napi 10 új megkeresést kap a társkeresőkön. Ennek az az oka, hogy a férfiak többsége úgy próbálja az esélyeit növelni, hogy minden nap tucatnyi új nőnek írogat. Ennek a következménye pedig az, hogy még a kezdetben mindenkinek szorgalmasan válaszolgató nők is legfeljebb egy héten belül besokallnak és többé szinte senkinek nem válaszolnak, mert kezelhetetlen egyszerre száz férfival levelezni.

2. Attól, hogy egy nő még fönt van a társkeresőn, lehet, hogy időközben már egy alakuló kapcsolata van, s így ideiglenesen vagy akár véglegesen nem aktuális neki a másokkal való ismerkedés. Sokan ilyenkor sem töröltetik magukat, fent felejtkeznek.

3. Nagyon nem mindegy, hogy az önmagadról írt bemutatkozásod és a kezdeti megkeresésed milyen stílusú. Ha igénytelenségről tanúskodik bármelyik is, nincs sok esélyed arra, hogy választ kapj.

4. Ahhoz, hogy férfiként bármi esélyed legyen a társkeresőn, a külsődnek átlag felettinek kell lenni. Ennek épp az az oka, hogy a nők többsége sok megkeresést kap, így természetes, hogy annak válaszol, aki megnyerőbb külsejű. Miért vesztegetné ugyan az idejét másokkal, ha épp aznap írt neki két jóképű férfi?

5. A regisztrált nők egy része igazából nem komoly társkereső. Csak kíváncsiskodik, vagy a hiúságát akarja legyezgetni, de esze ágában nincs kapcsolatra.

6. Amit a regisztrált nők önmagukról írnak, annak egy jelentős része füllentés. Rengetegen tagadják le a korukat, a testsúlyukat, a végzettségüket, vagy a gyerekeiket. (Ez valószínűleg a regisztrált férfiakról is elmondható.)

7. A hirdetők egy része teljesen kamu. Hamis, internetről letöltött fényképpel, légből kapott bemutatkozó szöveggel valaki unalmában jót szórakozik.

8. Ha egy nő válaszol a megkeresésedre, vagy akár el is megy veled randizni, nehogy azt hidd, hogy nem levelezik vagy találkozik időközben jó pár más férfival is. A legtöbben több vasat is tartanak a tűzben. Ennek az a következménye, hogy bármikor, minden nyilvánvaló ok nélkül is, még jól alakuló levelezgetés és egy sikeresnek bizonyult randi után is eltűnhet egy nő egy másik férfi miatt. Egyszerűen nem válaszol többet a leveleidre, letilt a telefonjáról, mert nem akar magyarázkodni.

Egyszóval mindezek miatt az a férfi, aki azt gondolja, hogy a neten majd könnyen és gyorsan talál társat, óriásit téved. Szerintem akinek olyan átlagos külseje van, annak legalább száz nőnek kell írnia, hogy abból egyetlen randi legyen. S az első randik legalább négyötödéből nem lesz folytatás, mert kiderülnek a hazugságok, vagy valamelyik fél csalódik, nem olyannak képzelte a másikat, amilyen az valójában.

2023. okt. 28. 09:48
 12/21 A kérdező kommentje:
9: Ha nem pozitívum neki, kavarhat 50 éves pasikkal is. Amúgy a negatív kisugárzás hogy állapítható meg egy fotóról? Mi vagyok én, Paks? Sugárzom?
2023. okt. 28. 09:49
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
7. Mert pl nem érdekelnek a fiatalabb nők, ezért "kapni" sem akartam egyet sem, soha. A saját korosztályom vonz egyrészt, meg arra sem vagyok rászorulva, hogy valakinek a pénztárcám legyen az 1. A 40-es nem a ronda, vagy a kevésbé vonzó szinonimája.
2023. okt. 28. 09:49
 14/21 A kérdező kommentje:
13: Ja hogy te pasiként osztod itt nekem az észt hogy mi nem megfelelő a külsőmmel? Ó minek olvastalak eddig... ki a francot érdekel hogy egy pasi mit gondol róla...
2023. okt. 28. 09:53
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy ő pssiként pontos lan tudja, hogy mitől sikeres.

Amíg te nem. Teljesen egyértelműen sejtelmed sincs az egészről.

Én nőként osztom az észt, de az se tetszett. Milyen neműekkel szeretnél akkor ismerkedni?

2023. okt. 28. 10:32
 16/21 A kérdező kommentje:

Melyik kommentet írtad te 15 ös?

Mit változtassak? Privátban mutatok képet és várom a tanácsokat, így jó?

2023. okt. 28. 10:58
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem fogadod meg a tanácsokat. Évekkel ezelőtt többször próbáltam neked segíteni. Hálából minden vén toszatlan xarnak elhordtál, mert nem tetszett az igazság.

Úgyhogy eszemben sincs pátyolgatni ilyen alakot. Keresd vissza a régi kérdéseid, számtalan segítő válasz érkezett az évek során. Most ugyanott tartasz, csak öregebb lettél. De semmin se változtatsz. A te életed csak te tudod megoldani.

2023. okt. 28. 11:03
 18/21 A kérdező kommentje:
17: Miért, mit javasoltál amit nem fogadtam meg? A piát leraktam..
2023. okt. 28. 11:06
 19/21 A kérdező kommentje:

"Most ugyanott tartasz, csak öregebb lettél. De semmin se változtatsz. A te életed csak te tudod megoldani."

A piát leraktam..ez volt a major problémám. De várom a tanácsokat hogy min kéne még változtatni. Köszi.

2023. okt. 28. 11:08
 20/21 anonim ***** válasza:
19# leginkább a kommunikációs stílusodon és az igénytelenségeden. A stílus maga az ember. A férfiaknak sem az ördögtől való, hogy adjanak magukra. Lehet otthon edzeni, pl a neten, appokon sok jógagyakorlat van, ez nem kerül semmibe, hogy ne legyen pettyhüdt izomzatod, meg hasad. Egészségesebb táplálkozás, hogy ne legyen randa, pettyhüdt, fakó, ráncos bőröd. Pl napi min két liter folyadék, ami nem alkohol, hanem tea, leves, junkfoodot/felvágottakat kerülni, helyette, pl tojás és zöldpaprika a szendvicsre, vagy zabpehely reggelire, erre is találsz iránymutatást. Arckrém használata, szemöldök formázása nem b*zis. Normális ruházkodás, ami tiszta, színben stílusban passzol hozzád, meg eleve legyen valami stílusod, amivel önazonos vagy. Ha elegáns az, ha rocker az, ha melósgatya amaz. Mindig ápolt kéz és köröm, normális cipő, zokni. Az nagyon jó irány, hogy abbahagytad a piát, folytasd tovább a normális úton, nemcsak azért, hogy szexpartnered vagy párod legyen, hanem önmagad miatt is. Meg talán próbáld meg megérteni, hogy bármilyen nő, ha csak szexpartnert akar/akarna, az talál, kortól alkattól függetlenül válogathat.
2023. okt. 28. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!