Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha a társkeresőn azt mondaná egy pasi hogy idáig a neten a nők többsége pofára ejtette,akkor kevésbé lenne szimpatikus?
Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy egy netes társkeresőn megismerkedtek egy pasival és azt mondja hogy idáig a neten a nők többsége pofára ejtette és még egy kapcsolata sem volt a netről,akkor kevésbé lenne szimpatikus a számotokra az a férfi?
Emiatt hogy a többségnek nem kell.
Így már elveszítenétek iránta a vonzalmatokat?
2021. júl. 1. 19:33
1/8 anonim válasza:
Emiatt még nem, nem olyan könnyű az online társkeresés, nem ebből ítélném meg. Viszont ha ezt úgy adja elő, hogy közben a nőket szidja, akkor kevésbé lenne szimpatikus és egy bizonyos szint után én se ismerkednék vele tovább.
2/8 anonim válasza:
De miért érzed úgy, hogy ezt közölni kell a másikkal?
3/8 anonim válasza:
Nekem egyértelműen unszimpatikus lenne egy ilyen megnyilvánulás. Mintha akkora eget rengető probléma lenne, hogy a szexre felkérésre "nem"-mel reagál valaki az interneten. Mit vár, mit reagáljak erre? "Jajj te szegény, azonnal jövök és hanyatt-terpeszbe vágom magam neked, ha már a többi csúnya gonosz nő visszautasított"? Engem meg többször is megaláztak fiúk/férfiak a való életben. Most kezdjek el én is nyafogni egy random férfinek, akinek semmi köze azokhoz az esetekhez? Nem fogok. Nem fogok. Fel kell nőni és nem ártatlan emberekre vetíteni a sérelmeinket.
4/8 anonim válasza:
Unszimpatikus lenne emiatt mert ha velem ismerkedik akkor olyan dolgokat meséljen ami a személyiségéhez kapcsolódik illetve irántam érdeklődjön. Nagyon gáz és tiszteletlen ismerkedéskor az exeket vagy úgy en bloc a nőket/azok hiányát emlegetni, főleg, ha a másik nem kérdezett a dologról.
Az a tapasztalatom, hogy aki ismerkedéskor nem a másik emberre és a kialakuló kapcsolatra fókuszál ismerkedéskor azzal bajok vannak.
5/8 anonim válasza:
Azért lenne negatív, mert manipulációnak hangzik. "Typecasting" szaga van, amikor a férfi állít valamit a nőről, hogy a nő majd bebizonyítsa az ellenkezőjét.
6/8 anonim válasza:
Igen, mert ha velem ismerkedik, akkor ne az elszalasztott sunákról beszéljen már.
7/8 anonim válasza:
Én ismerkedtem régen a neten, nekem az ilyen sose volt szimpatikus. Általában aki ezt felhozta, az sajnáltatta magát utána egy csomó ideig, nem lett randi belőle. Volt olyan srác, aki az első találkozón szinte végig arról beszélt hogy hányan meg ki meg hogy használta ki és ejtette pofára. Nem lett következő találkozó. Ez nekem mindig ilyen önsajnáltatós, "mentsen meg valaki" meg "bizonyítsd be hogy te nem vagy olyan" típusú dolognak tűnik.
8/8 anonim válasza:
Idegen emberek véleménye soha nem volt mérvadó számomra. Én megismertem és eldöntöttem, az adott személyről hogy számomra rendben van e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!