Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez a pasi mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a pasi mennyire smucig? Csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Nem rég elkezdtem randizni egy pasival. 10 évvel idősebb nálam. Egész jól halad a dolog, de feltűnt, hogy az esetek 80 százalékában én fizetek.

Pl. Rendeltünk pizzát nála, mondtam, hogy fizetem, hagyta. Aztán amikor nálam voltunk, akkor is én fizettem, az természetes volt, de megígérte, hogy legközelebb akkor ő állja, mert ez kínos neki. Amikor nálam volt, említettem neki, hogy szeretek főzni, MAJD főzök neki. Erre a legközelebbi randi előtt kérdeztem tőle, hogy nincs-e kedve elmenni kajálni. Erre az volt a válasza, hogy ha nem főzök, akkor mehetünk, tudok jó helyet? Mondom nem, nem főzök. Végül ő vitt egy helyre, a számla kb 7-8 ezer volt a végén. Aztán megkérdezte,hogy hogyan fizessünk. Mondom nálam most nincs kp, bocsi Azt mondja erre, hogy jaj, hát nem akarja, hogy most is én fizessek. Fizessük felesbe!

Illetve mindig csak kisebb tételek fizet, pl. hogy ő elvisz fagyizni vagy beülünk egy helyre, de előtte mondja, hogy elvisz limonádézni és akkor csak azt kérhetek, még akkor is ha éppen éhes lennék vagy innék valamit. Olyan is volt, hogy visszavitte a kasszánál a bort, amit vett volna a vacsorához, amit én már otthon elkészítettem (amúgy szinte mindig nálam vagyunk, tehát én látom el, mert nála nem igazán férünk el) és kiderült, hogy 500 Ft-tal többe kerül, mint ami a polcon alá volt írva, képes volt visszavinni.

Lányok, ti hogyan reagálnátok ilyenkor? Dobjam csak ezért?

2021. júl. 1. 14:38
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, dobd.
2021. júl. 1. 14:39
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
haaat necces necces. lehet hogy nincs annyi pénze, de az mindenképpen bunkóság hogy veled fizetteti ki azt jól érzed
2021. júl. 1. 14:40
 3/23 anonim ***** válasza:
7%
Az ilyenekből lesznek 5-10 év múlva dúsgazdagok...ha már most nem az.
2021. júl. 1. 14:46
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Ultra gáz.
2021. júl. 1. 14:48
 5/23 anonim ***** válasza:
97%
Lehet gazdag és ilyen és lehet hogy annyira szegény hogy képtelen fizetni.
2021. júl. 1. 14:55
 6/23 A kérdező kommentje:
Nem milliomos, de dolgozik, nem tudom, mennyit keres, de azt látom, hogy magának azért megenged ezt-azt, pl. elmegy shoppingolni, stb.
2021. júl. 1. 14:57
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem, szerintem még talalkozz vele párszor, annyira jópofa. Dehogy, nem is értem...
2021. júl. 1. 14:57
 8/23 anonim ***** válasza:
93%
Az éngyerekeim apja hasonló. 19 éve vagyunk együtt, az elején nagyon jól kerestem nem érdekelt. Szülés után azért kicsit izgultam mi lesz, de leültem vele, hogy ez nekem nem pálya, azóta nincs gond. A gyerekeire és rám sohasem sajnálta a pénzt, de amúgy nagyon smucig tud lenni dolgokban. Igazából nem is az, csak mérlegeli mi éri meg, mert közben például vett otthonra egy kültéri Jakuzzit, de ott is, csak akkor, amikor a megfelelőt jó árban megkapta. Közben képes mérgelődni egy tejföl árán.
2021. júl. 1. 14:59
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondja erre, hogy jaj, hát nem akarja, hogy most is én fizessek. Fizessük felesbe!"

De kész, mekkora lovag az ember. 😀

2021. júl. 1. 15:17
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen emberrel nem terveznék komolyabban, képzeld milyen lenne vele az élet. Az esküvőtök. Ha lenne gyereketek, soha nem venne neki pelenkát, meg később ruhát, ajándékot.

Egyáltalán nem az a baj, hogy szegény (valószínűleg nem is az), hanem ez a stílus. Kiráz a hideg a smucig pasiktól.

Mellesleg általában ez pont az a típus, akinek amúgy van ám lóvéja rendesen, csak kvàra sajnálja mindenkitől, és baromi önző.

2021. júl. 1. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!