Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha mindig reagálok a pasi napjára/storyjára, vagy hozzászolok? Ez már nyomulás?
Figyelt kérdés
2020. júl. 14. 20:08
A kérdező szavazást indított:
nem gáz
elég gáz
nagyon nyomulsz
43 szavazat
1/5 anonim válasza:
Szerintem ha szószerint mindig, mindegyikre, az már gáz.
Ilyennel lehet beszélgetést kezdeményezni, de ha mindig kell akkor nem tarthatnak sokáig a beszélgetések
2/5 anonim válasza:
Aham, gáz vagy, nyomulsz, mint nyugger a csirke aprólékért a Tacskóban. 😁
3/5 anonim válasza:
Ha tényleg mindig, akkor már gáz. Nehogy ellenkező hatást válts ki egy idő után, tehát inkább elrettentsd.
4/5 anonim válasza:
Nem lehet sok önbecsülésed ha így nyomulsz egy pasira. Ez nem vonzó.
5/5 anonim válasza:
Figyelj, szerintem mindenki valamilyen szinten örül, ha reagálnak arra amit megoszt.Ez azt jelenti megszólítja az embereket, jót jelent. A követőknek teszik ki a képeket, videókat, azért hogy lássák. De nem tudunk az ő fejével gondolkodni, hogy, hogyan mit lát mindebből a te esetedben. Viszont, ha ő nem nagyon válaszol neked, szinte sohasem, akkor sztem felesleges a továbbiakban ennyire buzgónak lenned.De úgymond haverként simán írogathatsz neki.... De nem írtad, hogy neked tetszik az illető, azért írsz neki állandóan?De ugye tudod, hogy ez még nem jelenti azt, hogy közeledni szeretnél felé. Ahhoz több kell. Azt leszögezhetjük, hogy ha ő is szorosabbra akarná fűzni a viszonyt veled, akkor fel venné a kapcsolatot ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!