Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl szerintetek, vagy meleg lehet?
Nekem semmi bajom a melegekkel mindaddig, amíg nem akarják másokra is rábizonyítni, hogy márpedig ők is azok. Te most pont ezt csinálod.
A hapsi nős, ezt illene tiszteletben tartanod.
Az meg semmit sem jelent, hogy mennyire nem aktív a közösségi oldalon... ilyen alapon én zsírb.z. vagyok, mert nincs közösségi oldalam?!
Túl reagálod...
Nem is ismered, de álmodozol...
Köszönöm az eddigi válaszokat. :-)
Ismerek nős meleget, biszexet is, szóval a nős állapot semmit sem bizonyít, nem értem miért evidens az, hogy aki nővel van, az csak hetero lehet. Vissza szoktam neki köszönni, de megáll, megfordul és addig néz, amíg el nem haladok jó hosszan, emiatt kellemetlen a dolog. Nem a köszönés a baj önmagában. Ráadásul ahogy néz, azt még a melegeknek is tanítani kellene.
Szóval köszönöm az eddigi válaszokat is, de el kell hinnetek, ha csak a köszönése miatt gondolnám melegnek, nem írtam volna ide. Az meg, hogy az anyukája a kollégám volt, nem jelent kötődést, hiszen sose láttam előtte ezt a srácot, csak egyszer, amikor gereblyézett az udvarán.
Na, akkor ezt a kérdést te már el is eldöntötted.
Ezek után már csak az érdekelne, miért írtad ide ki, ha senki véleményét nem fogadod el, csak a saját magadét?!
Azért jöttél ide, hogy megerősítést kapj? Hát, azt nem fogsz, mert ez a fickó nem meleg, csak te látod annak.
Én végigolvastam ezt az egészet. Úgy érzékelem hogy Te eldöntötted hogy ez a férfi meleg de legalábbis vonzódik a férfiakhoz. Nem hiszem hogy tudnánk olyat mondani amitől megválzotna a véleményed.
Velem is volt olyan hogy egy srác közeledett felém. (Férfi vagyok) Nem ismertük egymást csak látasból. Kellemetlen volt de rögtön az elején megmondtam neki hogy nem vonzódon ferfiakhoz és fejezze be. Ennyi volt. Ha valóban kellemetlen a szitu akkor legközelebb szólitsd meg és mond el neki hogy zavar és ne csinálja. (Persze lehet azért kellemetlen a szitu mert legbelül izgat a dolog, de szerintem ez nem valószínű)
Még amit hozzáfűznék hogy ismerek olyan ferfit akinek volt felesége, de még két gyereke is. Nemrég meghaltak a szülei és azután elmondta a feleségének hogy igazaból meleg.(Őszintén szólva nekem ez kicsit furcsa) Szóval ebben van némi igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!