Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl? Van egy párom 3 éve. Belém élvezett most meg reménykedik, hogy nem lesz baba. Kibuktam nagyon
Figyelt kérdés
2020. ápr. 22. 12:49
1/30 anonim válasza:
3 év után már ideje lenne tisztázni, ki mit akar a kapcsolatban.
2/30 anonim válasza:
Mivel nem írtad le, hogy te hogyan reagáltál, fogalmunk sincs hogy mit reagálsz túl, és hogy túlreagálod-e.
3/30 anonim válasza:
Ha nem akartok gyereket, vegyetek esemény utáni tablettát. Ne csesszétek el gyerek életét!
4/30 anonim válasza:
Miért élvezett beléd? Miért nem védekezett?
5/30 A kérdező kommentje:
Én szeretnék eddig úgy volt, hogy ő is... Mondtam neki, hogy egy gyerek élete nem játék. Nem olyan hogy most szeretnék, fél év múlva meg mégse. Elvetetni úgy se vetetném el anyagilag nem függök tőle. Szerinte meg neki joga van eldönteni, hogy mi legyen ha lesz gyerek... Valami összetört bennem :(
2020. ápr. 22. 13:06
6/30 anonim válasza:
Talán érdemes volna vele leülni, védekezésről, gyermekvállalásról elbeszélgetni. Ha nem akartok gyereket, és mem védekeztek más módon, akkor minimum az, hogy gumi nélkül be sem teszi, a megszakítás is csak hazárdjáték, nem védekezés!
7/30 A kérdező kommentje:
Azért nem védekezett mert akkor épp úgy gondolta, hogy gyereket akar...
2020. ápr. 22. 13:07
8/30 anonim válasza:
Nem reagálod túl. Természetes, hogy biztos háttérrel akar az ember babát vállalni. Amíg a pasi egyszer igen, egyszer nem, addig kuka az egész.
9/30 A kérdező kommentje:
Ettől fêlek én is, hogy itt vagyok 33 évesen azt hittem komoly kapcsolatba vagyunk ő 36. Eljegyzés tavaly volt :( és korba már igencsak ott vagyunk
2020. ápr. 22. 13:13
10/30 anonim válasza:
Szerintem ezt nagyon gyorsan beszéljétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!