3 nap van a nem vártig. A szívem mélyén már most érzem, hogy nem sikerült a baba. A párom az utolsó utáni pillanatig reménykedik, én meg már most feladtam. Normális ez?
Tudom, hogy nem szabad görcsölni és ebben a hónapban idáig nem is agyaltam ezen állandóan, de most minden percben azt figyelem, hogy feszül-e még a mellem, szurkál-e még a méhem táján, szaladgálok a mosdóba, hogy barnázok-e már.
6 hónapja próbálkozunk, tudom nem nagy idő, de most nagyon el vagyok keseredve!
Köszönöm a választ, nagyon aranyos vagy.
Engem már agyon-vissza vizsgáltak, uh most a párom jön.
Akár hányszor megjön a nem várt ő mindig megkérdezi, hogy mit csináltunk rosszul és én már nem tudok mit mondani, mert mindig jó időben voltunk együtt, volt pém is, szedek vitamint is és mégsem jön össze!
3. válaszolónak:nagyon köszönöm, hogy írtál néhány bíztató sort. Igazándiból most olyan lelki állapotban vagyok, hogy egyik percben még reménykedek, a másikban meg úgy érzem, hogy úgy sincs baba.
Pedig pé körül olyan biztos voltam a dolgomban! Tudom, hogy jókor vagyunk együtt és mindennek passzolni kellene, de valami mégis hiányzik a sikerhez!
Hát, végülis péntek még messze van, majd csak akkor adom fel teljesen, ha meg jön.
Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy írt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!