Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én reagálom túl? Van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl? Van egy párom 3 éve. Belém élvezett most meg reménykedik, hogy nem lesz baba. Kibuktam nagyon

Figyelt kérdés
2020. ápr. 22. 12:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Mondani bármit lehet...a hapsidat simán lebuktatták a tettei, hogy ebben a dologban (is) hazudott neked.

Ő nem akar gyereket tőled, remélem már világos számodra.

2020. ápr. 22. 14:03
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus esete annak, hogy 3 éve együtt vagytok, de a fontos témák megbeszélésére sosem kerítettetek sort.

Mi az, hogy "reménykedik", meg "eddig azt mondta". Egy kapcsolatban nem lehet ezeket a kérdéseket, hogy kinek mi a jövőképe, mi a közös terv a szőnyeg alá söpörni, hogy majd lesz, ami lesz. Ez nem egy haveri sörözés, hogy a Bélához megyünk, aztán ha úgy alakul, akkor inkább a kocsmába.

Szerintem ideje lenne leülnötök, és hosszasan elbeszélgetni ezekről a dolgokról KOMOLYAN, ha már 3 éve együtt vagytok.

2020. ápr. 22. 14:04
 23/30 A kérdező kommentje:
Most végeztem a munkahelyen. megyek a patikába ☺️
2020. ápr. 22. 14:04
 24/30 anonim ***** válasza:
Utána meg zavard el ezt az idiótát a francba!
2020. ápr. 22. 15:07
 25/30 anonim ***** válasza:

Én az eljegyzés fontosságát sem értem, a magam szemszögéből; de gondolom másoknak egy ígéretet jelent, hogy örökre veled tervezek. Előfordul, hogy nem úgy alakul, de a gyerek kérdésében nem lehet ennyire bizonytalan, hogy az első kísérletre visszakozik.. Lehet, hogy egyáltalán nem akar gyerwket, csak gyáva megmondani.

Ha lesz energiád, akkor írd majd meg, hogy mire jutottál vele.

2020. ápr. 22. 16:14
 26/30 anonim ***** válasza:
50%
Ő nem akar gyereket. Te igen. Nem védekezés nélkül kellene dugni, aztán ha gyerek lesz, akkor belekényszeríteni az apaságba, mert annak semmi jó nem lesz a vége. Tisztázni kell, hogy ki mit akar, aztán egyik jobbra, másik balra.
2020. ápr. 22. 19:05
 27/30 anonim ***** válasza:
Fuh bazz... Erre nagyon nehéz szavakat találni. Idióta. Nagyon remélem, hogy ezzel el is hajtod a francba.
2020. ápr. 22. 19:41
 28/30 anonim ***** válasza:
22%
egy ffi nem akar gyereket,csak a nők problémáznak ezen.ezt jól jegyezd meg.a ffi igen,ez esetbe nem.f
2020. ápr. 22. 22:50
 29/30 A kérdező kommentje:
Azt mondta nincs erre felkészülve úgy érzi. A gyógyszert 24 órán belül sikerült bevennem. Összeszedtem pár cuccomat és átköltöztem a barátnőmhöz pár napra aztán meglátjuk mi lesz, de szerintem hazaköltözök anyukámhoz
2020. ápr. 23. 11:49
 30/30 anonim ***** válasza:
Hosszú távon jobban jársz így. Kitartást neked!
2020. ápr. 23. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!