Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl? Van egy párom 3 éve. Belém élvezett most meg reménykedik, hogy nem lesz baba. Kibuktam nagyon
Mondani bármit lehet...a hapsidat simán lebuktatták a tettei, hogy ebben a dologban (is) hazudott neked.
Ő nem akar gyereket tőled, remélem már világos számodra.
Tipikus esete annak, hogy 3 éve együtt vagytok, de a fontos témák megbeszélésére sosem kerítettetek sort.
Mi az, hogy "reménykedik", meg "eddig azt mondta". Egy kapcsolatban nem lehet ezeket a kérdéseket, hogy kinek mi a jövőképe, mi a közös terv a szőnyeg alá söpörni, hogy majd lesz, ami lesz. Ez nem egy haveri sörözés, hogy a Bélához megyünk, aztán ha úgy alakul, akkor inkább a kocsmába.
Szerintem ideje lenne leülnötök, és hosszasan elbeszélgetni ezekről a dolgokról KOMOLYAN, ha már 3 éve együtt vagytok.
Én az eljegyzés fontosságát sem értem, a magam szemszögéből; de gondolom másoknak egy ígéretet jelent, hogy örökre veled tervezek. Előfordul, hogy nem úgy alakul, de a gyerek kérdésében nem lehet ennyire bizonytalan, hogy az első kísérletre visszakozik.. Lehet, hogy egyáltalán nem akar gyerwket, csak gyáva megmondani.
Ha lesz energiád, akkor írd majd meg, hogy mire jutottál vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!