Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én reagálom túl? Van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl? Van egy párom 3 éve. Belém élvezett most meg reménykedik, hogy nem lesz baba. Kibuktam nagyon

Figyelt kérdés
2020. ápr. 22. 12:49
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
89%

"Azért nem védekezett mert akkor épp úgy gondolta, hogy gyereket akar..."

És te egy ilyen emberrel fekszel le, és még nem is védekezel. Szép.... Nem olyan jó buli ám az egyedülálló anya szerep.

2020. ápr. 22. 13:18
 12/30 A kérdező kommentje:
Úgy érzem hiába szeretem elvesztegetett idő az egész,mert gyerekes felfogása van még mindig. Pár tizenéves különbül gondolkodik
2020. ápr. 22. 13:18
 13/30 anonim ***** válasza:
22%
Lehet csak megijedt. Normalisan kellene vele beszelgetni. Nem tudom, 36 evesen eljegyzes utan mit parazik, csak arra tudnek gondolni, hogy a kapcsolatotokban nem biztos, mert a gyerek ugye orokre osszekotne titeket, hacsak nem azt tervezi, hogy lelep es a gyerek se hall felole soha tobbet... Normalis esetben nem kellene megijednie, de ha csak ilyen elso sokk, hogy uristen most lehet tenyleg apa lesz, az lehet, hogy elmulik.
2020. ápr. 22. 13:19
 14/30 anonim ***** válasza:
92%
Nem reagálod túl. Ez valami degenerált barom. Tőle nehogy legyen gyereked!
2020. ápr. 22. 13:23
 15/30 anonim ***** válasza:
92%
Ez mennyi ideje volt? Én ilyen helyzetben bevennék egy 72 órás tabit és elkezdenék csomagolni. Az én testemmel és a jövőmmel egy g eci se szórakozzon így. Ez az ember márpedig azt csinálja. Fölösleges ilyennek szülni
2020. ápr. 22. 13:24
 16/30 anonim ***** válasza:
76%
Mondjuk talán nem egy éretlen, önző pötssel kellett volna összejönnöd.
2020. ápr. 22. 13:26
 17/30 A kérdező kommentje:
Hívtam a dokit delutan valtom a gyogyszert koszonom nektek
2020. ápr. 22. 13:27
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Amíg csak mondani kellett szép szavakat, igérgetni, addig persze hogy akarta azt a gyereket - szóban. Valójában csak a dögös 23 éves csaja kellett neki. Most, hogy valósággá kéne váltani az ígéretet, persze visszakozik.

Szülhetsz tőle gyereket, de készülj, hogy az ondó sejten kívül mást nem tesz hozzá, 100%ban a te feladatod lesz.

2020. ápr. 22. 13:35
 19/30 legion válasza:
44%
Bevetted?
2020. ápr. 22. 13:38
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem akar elköteleződni melletted. Ha valaki 3 év utàn sem tudja mit akar az gàz.

Csak az idődet rabolja.

2020. ápr. 22. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!