Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl szerintetek, vagy meleg lehet?
Figyelt kérdés
A történet lényege az, hogy egy srác állandóan rámköszön az utcán, pedig nem ismerjük egymást (én tudom ki ő, de simán elmennék mellette, hiszen személyesen nem ismerjük egymást), és mindig ugyanakkor és ugyanott futok vele össze az utcán. Lesütött fejjel megyek már, mert mindig mosolyog, megfordul utánam, és így is köszön. A dolog pikantériája az, hogy én is férfi vagyok, neki meg felesége van. Mit gondoltok, talán van benne némi "hajlam"? Nagyon kellemetlen, hogy egyébként látásból ismerem, ráadásul zavarba is nehezen jövök, de ő már szinte zavarba hoz ezzel. Megnéztem a profilját a közösségi oldalon, nem igazán aktív, a feleségével sosem látni, ezek után megfordult a fejemben, hogy talán csak társadalmi nyomásra házasodott. Kisvárosban élünk, ráadásul az édesanyja a volt kollégám, nekem ez az egész helyzet úgy kellemetlen, ahogy van. Ja, és elég jól kiszúrom, ha valaki meleg(volt már ugyanis példa srácok közeledésére és ő rajta látok valamit) Bármi nemű véleményt, meglátást szívesen veszek, írjatok minél többen, akár privátban is.2020. ápr. 25. 20:08
11/11 Bandi1398 válasza:
Feltettél egy kérdést hogy túlreagálod-e a dolgot vagy lehet-e hogy meleg az a férfi. Bár attól hogy meleg még túlreagálhatod.
Van aki azt válaszolta hogy nem meleg. Erre azt mondtad hogy márpedig az a váleményed hogy meleg. Szerintem Te eldöntötted hogy meleg. Ami lehet, én nem tudom nem ismerem, nem láttam.
Én továbbra is azt mondom hogyha maga a kérdésben leírt szitu zavar ennyire akkor vagy kerüld el vagy kérd meg hogy ne csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!