Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő szerintetek hanyas pasi, el tudnátok vele képzelni egy randit?
2021. jún. 27. 20:54
1/25 Dr.med.habil. Genya válasza:
Ez szubjektív, mindenkinek más a 10/10. Nekem ő talán 5,5/10.
Nem ideálom.
2/25 anonim válasza:
Ha küldesz róla egy nem beállított és agyonretusált képet, megmondom, számomra (szubjektív) hányas.
3/25 anonim válasza:
Hát azert nagyban függ a pontszam nalam attol is, nem e beképzelt lyukrafuto senkihazi, vagy valodi ffi e.
Igy ránézésre csak kerdojelek vannak bennem egyelore.
4/25 anonim válasza:
ez a pasi egyáltalán nem jóképű. Nálam 4es
5/25 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, és valóban túlfutott a photoshop.
6/25 A kérdező kommentje:
Ez nem PS, ő tényleg így néz ki. Más képein is ilyen. De durva hogy a gyik univerzumban ő nem jó pasi.
2021. jún. 27. 21:15
7/25 anonim válasza:
Én nem szeretem a szakállt, bajuszt.
8/25 anonim válasza:
De jó pasi, de nekem akkor se az esetem. Szóval kizárólag a kinézetével engem nem tudna megfogni. Mondjuk 7/10
9/25 A kérdező kommentje:
Elképesztőek a gyikos nők. ezt a pasit élőben felfalják a nők.
2021. jún. 27. 21:21
10/25 anonim válasza:
De, ezen bőven van ps. Nincs rajta egy db bőrhiba sem pl., szinte össze van folyva a bőre. Mivel beállított fotó, nem látom a valódi mosolyát, ami nekem amúgy nagyon fontos abban, hogy megítéljem, nekem mennyire jön be. Ez alapján a kép alapján lehet egy számomra eszméletlenül jó pasi is, de lehet taszító is. Egy beállított kép alapján egyszerűen nem tudom helyesen megítélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!