Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő szerintetek hanyas pasi, el tudnátok vele képzelni egy randit?
2021. jún. 27. 20:54
11/25 Dr.med.habil. Genya válasza:
Oké, értjük, te ronda vagy mint a bűn, szomi vagy meg minden, és te jobban tudod hogy nekünk mi tetszik.
12/25 anonim válasza:
Biztos hogy van a fotón egy kis ez+az, de amit látok az egy 9/10 (mert azért Henry Cavill mégiscsak Henry Cavill, nekem ő a 10/10, no meg a párom 😊)
13/25 anonim válasza:
Nagyon beállított, retusált kép. Amúgy van benne valami vonzó, nyilván. Számomra 10/7
Komolyan!!
14/25 anonim válasza:
Nekem csak egy kis nyálas önimádó, ez rá van írva. Sosem jöttek be az olyan pasik, akiknél a nők egymásnak adják a kilincset. Szerinted nincs elszállva az értékrendje?
15/25 anonim válasza:
Egyáltalán nem tetszik, simán elmennénk mellette az utcán
16/25 anonim válasza:
Ezen a fotón nem vonzó. Úgy néz ki, mint egy szétretusált fiú Barbi baba.
Nekem kifejezetten nem tetszik. Semmi emberi vonás nincs benne, műmosoly, szénné retusált bőr.
És nem, nem extra igényeim vannam. Ezen fotón például már számomra már 10/10: [link]
De a Balázska verziója iszonyat. Amúgy pont ezért nem lehet egy fénykép alalapján ítélni. Mert lehet, a valósághoz egyik képnek sincs köze. A beszéd, mimika, mozgás, testtartás nagyon sokat tud változtatni a megítélésen.
17/25 anonim válasza:
Oké, de egy ilyen pasira 100 nő jut naponta. Ebben mi a jó? Az én női ideálom is kb. ugyanaz a kategória, amolyan esélytelen.
18/25 anonim válasza:
#16 Bazsi fotóján nem Henry Cavill van, csak úgy mondtam hogy ő max 9 lehet mert Henry Cavillhoz mégsem ér fel ☺ Lehet félreérthetően írtam. Nem tudom ki van a képen és hogy néz ki photoshop nélkül.
20/25 anonim válasza:
#18: Ja, akkor azért ilyen nagy az eltérés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!