Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha társkeresőn egyáltalán nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha társkeresőn egyáltalán nem írnak vissza a nők nekem akkor bizony egészen szar pasi lehetek külsőre?

Figyelt kérdés

Pedig már írogatok nálam 10 évvel idősebb nőkre is. Elég éhes vagyok, régóta nem voltam nővel.

F/32

2023. okt. 28. 08:57
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%

Lehet, hogy csak felismerik a képed a gyk-ról.

Egyébként ja, nem vagy egy nagy eresztés, Balázs.

2023. okt. 28. 09:03
 2/21 A kérdező kommentje:
1: Azt nem hiszem, mert mostanság sokat változott a fejem,vékonyabb lett az arcom, mivel egy ideje nem iszom. 7 hónapja.
2023. okt. 28. 09:07
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

7 hónappal nem lehet 10+ évet semmissé tenni. Az, hogy vékonyabb lett, meg nincs felpüffedve a piától, nem feltétlenül jelenti azt, hogy szebb lett a fejed. Csak másabb.

Az igénytelenség meg úgy süt a képeidről, hogy lebarnul aki nézi.

2023. okt. 28. 09:29
 4/21 anonim ***** válasza:
92%
Az, hogy "pedig 10 évvel idősebb" nem azt jelenti, hogy be kellene érnie bárkivel. Az, hogy valakinél fiatalabb vagy, az egy számadat, nem valamiféle pozitívum, nem leszel vonzóbb pusztán emiatt, mint egy negyvenes, vonzó, tanult, intelligens, sportos, normális egzisztenciával bíró férfi. A pedig "10 évvel idősebb nők", ha csinosak, normálisak, simán válogathatnak, nincsenek rászorulva egy pohos, munkanélküli, lúzer alkeszre, ha meg fiatalabb parter is szóbajöhet náluk, akkor is találnak jó pasit.
2023. okt. 28. 09:33
 5/21 A kérdező kommentje:

Hát ha a nem jóképű pasi = igénytelen, akkor nyilván süt róla, igen.

Vagy áruld már el hogy lehetnék nem igénytelen?

2023. okt. 28. 09:33
 6/21 A kérdező kommentje:

4: Ennek ellenére a társkeresők mégis a 40-50 éves nőkkel vannak tele, ki érti ezt?

Pedig olyan könnyen találhatnak pasit ők is elvileg.

2023. okt. 28. 09:34
 7/21 A kérdező kommentje:

"mint egy negyvenes, vonzó, tanult, intelligens, sportos, normális egzisztenciával bíró férfi. "

Egy ilyen férfi kap fiatalabb nőt is, miért kéne neki 40es nő?

2023. okt. 28. 09:38
 8/21 anonim ***** válasza:
81%
6. Ha jól néznek ki, akkor könnyen találnak pasit a társkeresőn, nemcsak elvileg, hanem gyakorlatilag is.
2023. okt. 28. 09:40
 9/21 anonim ***** válasza:
86%

Miért gondolod, hogy egy 40+ nőnek pozitívum, hogy fiatalabb vagy? Nem feltétlenül, sőt.

Az igénytelenség alatt meg azt értem, hogy igénytelen vagy. Ápolatlan. Látszik rajtad, hogy nem táplálkozol egészségesen, nem sportolsz, nem ápolod a bőröd, nem költesz fodrászra, nem rendezett és alkatodhoz illő a ruházatod, negatív a kisugárzásod. A háttér és kép minősége is hagy kívánnivalót, a szelfi meg egyenesen gáz. Tényleg nincs egy haverod, aki lefotóz rendesen?

2023. okt. 28. 09:42
 10/21 A kérdező kommentje:

A szelfi képeken marhára látszik a ruházat...nem ápolom a bőröm.. mit kéne csinálni mosakodáson kívül vele? Legutóbb pont fodrász nyírta a hajamat.

S mivel már nincs puffadt piros arcom se, szerintem egyáltalán nem látszik rajta semmilyen káros életvitel, max. hogy van rajtam túlsúly.

Negatív kisugárzás...a szelfi meg gáz. Mi nem gáz ami én vagyok?

Lefotóz rendesen? Tehát manipulatív képeket kéne csinálni?

2023. okt. 28. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!