Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az érdeklődési köröm (életem) tényleg ennyire taszító a férfiak számára?
Nagyon szeretek színházba járni, színvonalasabb kávézókba beülni, nagyon szeretem az Operát (életem legszebb, legcsodálatosabb élménye lesz szerintem, mikor a következő Operabálon én is részt veszek már). Vonz a kultúra nagyon... Azonban emellett rendszeresen járok pl. diszkóba is, viszont ott nem ismerkedek igazán férfiakkal, ha mégis, abból sem lesz semmi, akkor sem, ha eredetileg a másik fél sem csak egyéjszakás kalandot keresett.
Ezeken a kulturális jellegű programokon, összejöveteleken pedig szintén nem igazán tudok ismerkedni, mivel az emberek nagy többsége párban jön, sokszor nem tudom eldönteni, hogy a férfi a párjával van vagy csak ismerősével, családtagjával...
Ha mégis összejön egy-egy randi valahonnan, akkor rendszerint elijeszti a pasit az érdeklődési köröm, az opera, az Operaház...
Meg fog ez valaha változni vagy egyedül maradok örökre?
N21
tehát 18 évesen léptél le otthonról?
megkérdezhetem h mit dolgozol? h ennyi mindenre van lóvéd?
3 év alatt önerőből, ilyen jelentéktelen beosztású munkákkal nem gazdagodhattál meg annyira, hogy lazán kidobj félmilliót vagy nemtom mennyit az operabálra úgy, hogy ne hiányozzon.
kurv.lkodtál inkább, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!