Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az,hogy azok a nők akik tetszettek mindig póruljárnak a férfiakkal és mikor már hozzám érnek nekik nem kell egy férfi se mert mind szemét meg jobb nekik egyedül?
7/
Jól mondod,szerinted mivel nem ismersz így ez csak a te elméleted.
13/
Te nő vagy?Egyébként ha úgy nézzük sok a szemét nő is de pont ez a baj a csalódott emberekkel,hogy elkezdenek általánosítani de azon sosem gondolkodnak el,hogy miért futnak mindig ugyan abba a sémába bele.Nőknél azt vettem észre hamar feladják fura én mint férfi csalódtam már én is jó párszor meg sokszor elkeserítő a dolog de mégsem húztam fel falakat és hazudom magamnak,hogy jobb egyedül.
Mindenki eldöntheti, hogy megéri-e neki újrapróbálkozni vagy nem. A nők esetében pedig pláne valid, ha egyedül (pontosabban férfi nélkül) képzelik el a jövőt, hiszen a családalapításkor mi vagyunk jobban kiszolgáltatva a férfiaknak, a mi testünk és karrierünk mehet rá az egészre.
De végső soron neked nem mindegy, hogy egy nőnek csak te nem kellesz vagy a férfiak általában? Valószínűleg sosem fogsz rájönni, hogy a másik miért utasított el valójában. Engedd el, és foglalkozz azokkal, akiknek kellesz!
16/
Milyen a fajtám?Meg mondjam?Ember nincs más fajta 🙂
Ki mondta,hogy barátkozok meg sokat beszélek nőkkel?Ja amúgy annyi igaz,hogy az osztályban normálisan beszélek a nőkkel de tőlük nem is akarok semmit.Te azt mondod férfi vagy? Ne röhögtess 😀 A stílusod kb egy sértődött kisfiú és elég siralmas ha ez kell a nőknek de ők is elég siralmasak sokszor tisztelet a kivételnek.Aki férfi az nem bizonygatja,hogy az ugyan olyan ez mint a gazdagság ha van is nem mutogatjuk.Te most csak egy kis durcás kiskakas vagy aki próbál toll felfújva felül kerekedni 🙂Olyan meg nincsen,hogy nem akarsz férfiként élni ,istenem hát férfi vagyok bármit is csinálok a nő meg nő de elsőként emberek vagyunk csodálkozok,hogy te nem jöttél a legendás igazi férfi meg nő szöveggel 🙂 Ha olyan a férfi mint tze akkor inkább nem kérek belőle nem akarok ilyen felfuvalkodott hólyag lenni és tudod mit az a nő aki veled akar lenni vagy a hasonlókkal inkább legyen a tiétek 🙂
Egy biztos én nem akarok fa...alap lenni akkor inkább maradok egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!