Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli nők! Tudatosan vagytok egyedül, vagy csak még nem talált rátok a számotokra megfelelő férfi?
Figyelt kérdés
2023. szept. 22. 09:17
1/18 anonim válasza:
Akiről tavaly azt gondoltam, hogy az lehet, azzal nem alakulhatott több. Azóta nem randiztam, pedig lehetőségem lenne, sőt.
Ameddig nem tudom őt teljesen elfelejteni, addig ez így is marad.
2/18 anonim válasza:
Lassan egy éve vagyok egyedül. Még mindig álmodok a volt párommal, bár már nem érzem szentségtörésnek, hogy mások is tetszenek. Szerintem még nem tudnék teljesen egy új kapcsolatra koncentrálni, még nem zártam le teljesen a korábbit. Pedig, már jóval azelőtt végetért, hogy kimondtuk volna.
3/18 anonim válasza:
Persze hogy tudatosan, hiszen bármikor találhatnék férfit. De egyelőre jó egyedül.-
4/18 anonim válasza:
Második! Szivesen ismerkednék, de nem minden áron és nem barkivel! Egyedül jobb, mint valakivel aki nem felel meg az elvárásaimnak!
5/18 anonim válasza:
Is-is. Megfulladnék, ha "kötelező" lenne gyakran találkoznom a másikkal, közös programokat csinálni, később együtt is élni, ami pl. hétvégente az esetek többségében 0-24-es együttlétet ("összezártságot") jelentene. De az is igaz, hogy nyoma sincs a számomra megfelelőnek; ha minden más stimmel is, a kémia akkor sem működik, én pedig képtelen vagyok így megalkudni, hogy eltekintek ettől cserébe minden másért.
6/18 anonim válasza:
van egy alapbetegségem, kb 80%-a elutasít.
+ introvertált is vagyok, így nagyon megneheziti az ismerkedést.
7/18 anonim válasza:
Nem mindegy a korosztály, 40+ nőknél igen nagy a felhozatal és kevés az a férfi aki megfelel az igényeiknek. 20-30 körüli korosztály esetében igaz, hogy ha akar partnert akkor talál is, hogy mennyiben felel meg az elképzeléseinek az már egészen más kérdés.
8/18 A kérdező kommentje:
"40+ nőknél igen nagy a felhozatal és kevés az a férfi aki megfelel az igényeiknek. "
Szerintem inkább fordítva. Legalább én nem szeretnék 40+ os barátnőt 32 évesen. S a többség ezzel így van.
2023. szept. 22. 10:46
9/18 anonim válasza:
Jelentkező lenne, tudom, hogy egyszerű dolgom lenne ismerkedni, de most nem kérek belőle.
10/18 anonim válasza:
Tudatosan, nincs kedvem most egy kapcsolathoz, örülök, hogy van időm magamra meg a barátaimra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!