Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szingli nők! Tudatosan vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli nők! Tudatosan vagytok egyedül, vagy csak még nem talált rátok a számotokra megfelelő férfi?

Figyelt kérdés
2023. szept. 22. 09:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nincs olyan aki illik hozzám és már nem is igazán keresek. Ha véletlenül összefutok vele akkor lesz kapcsolatom, ha nem akkor minden marad a régi.
2023. szept. 22. 11:36
 12/18 anonim ***** válasza:
Mindkettő. Egyiknek hozadéka a másik.
2023. szept. 22. 12:07
 13/18 anonim ***** válasza:
65%

Nem keresek párt, mert semmi sem olyan irritáló a világon, mint hogy x emberrel kelljen napi szinten beszélgetnem abban a reményben, hogy talán, ha nagy szerencsém van, az egyikkel kijövök majd.

Plusz nem is igazán hiányzik a kapcsolat. Amennyi jó van benne, ugyanannyi rossz is.

Szóval az egész egy nagy erőfeszítés valami olyasmiért, ami nem is különösebben kell az életembe.

2023. szept. 22. 12:14
 14/18 anonim válasza:
74%

Én is mar egy eve szingli vagyok, de nem eroltetek semmit, ha jon egy ferfi, aki normalis es tetszik nekem, es o is akar tolem valamit, akkor esetleg. Gorcsosen nem fogok keresni, csak hogy kapcsolatban legyek, ez a legnagyobb hiba szerintem, hogy sok no fel az egyedullettol.

27/L

2023. szept. 22. 12:37
 15/18 anonim ***** válasza:
57%
Tudatosan vagyok egyedül. Mivel sokkal jobban érzem magam szingliként.
2023. szept. 22. 13:14
 16/18 anonim ***** válasza:
76%

Tudatosan most több mint egy éve. Se időm se türelmem nem lenne most egy kapcsolatra. Tavaly halt meg párom is🕊...nem tudok még nyitni se másfélé.

Amúgy meg mindig csak úgy alakult kapcsolatom, kimondottan sose ismerkedtem.

N 31

2023. szept. 22. 13:25
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Tudatosan vagyok egyedül, mivel jelenleg még nem érzem magamat sem készen, sem pedig alkalmasnak egy általam kívánatos kapcsolatra. Most az önismereti munkával vagyok elfoglalva.
2023. szept. 22. 15:31
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Igazából vágynék egy társra.

Viszont aki nagyon tetszik és érdekel,azzal egyelőre semmi nincs köztünk,aki meg sündörög körülöttem,az nem hoz lázba.

2023. szept. 22. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!