Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli nők! Tudatosan vagytok egyedül, vagy csak még nem talált rátok a számotokra megfelelő férfi?
Nem keresek párt, mert semmi sem olyan irritáló a világon, mint hogy x emberrel kelljen napi szinten beszélgetnem abban a reményben, hogy talán, ha nagy szerencsém van, az egyikkel kijövök majd.
Plusz nem is igazán hiányzik a kapcsolat. Amennyi jó van benne, ugyanannyi rossz is.
Szóval az egész egy nagy erőfeszítés valami olyasmiért, ami nem is különösebben kell az életembe.
Én is mar egy eve szingli vagyok, de nem eroltetek semmit, ha jon egy ferfi, aki normalis es tetszik nekem, es o is akar tolem valamit, akkor esetleg. Gorcsosen nem fogok keresni, csak hogy kapcsolatban legyek, ez a legnagyobb hiba szerintem, hogy sok no fel az egyedullettol.
27/L
Tudatosan most több mint egy éve. Se időm se türelmem nem lenne most egy kapcsolatra. Tavaly halt meg párom is🕊...nem tudok még nyitni se másfélé.
Amúgy meg mindig csak úgy alakult kapcsolatom, kimondottan sose ismerkedtem.
N 31
Igazából vágynék egy társra.
Viszont aki nagyon tetszik és érdekel,azzal egyelőre semmi nincs köztünk,aki meg sündörög körülöttem,az nem hoz lázba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!