Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Volt már itt olyan, hogy...

Volt már itt olyan, hogy valaki felismerte a pszihologiai problémját és tudatosan sikerült egyedül megoldania azt?

Figyelt kérdés

Olyasmire gondolok, hogy pl. tudom, hogy hamar felkapom a vizet, vagy hülyén reagálok le egy adott szituációt. Haragtartó és türelmetlen vagyok. Korábban is tudtam ezeket magamról, de a covid első hullámával felerősödött minden. Egy rakat sz*r dolog történt velem és a környezetemmel. Pszihológussal kellene beszélnem, de az első hullám alatt nem találtam szabad embert. Azóta pedig se munkám se pénzem. Na meg nem szívesen mondok el másnak dolgokat.

A coviddal kapcsolatban már több olyan cikket olvastam, hogy mentálisan is ki tud készíteni.

Olyanok válaszát várom, akiknek sikerült leküzdeniük egy ilyen jellegű problémát, vagy ismer ilyen embert.

2022. jan. 6. 15:39
 1/4 anonim válasza:
Igen, nekem sikerült.
2022. jan. 6. 15:53
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos magadtól ebből nem fogsz kimászni, kellene szakember.
2022. jan. 6. 15:59
 3/4 anonim ***** válasza:
55%

laikusként az is kétséges, hogy egyáltalán eljutsz a pszichológiai probléma azonosításáig

de amúgy igen, valamennyi változást el lehet érni, kisebb problémák megoldására elegendőek lehetnek, de úgy tűnik, esetedben szakember segítsége is kellene hozzá

2022. jan. 6. 16:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Jól hangzik! Nem igazán élvezet már az élet, de azért öngyi nem lennék. Max ha minden kötél szakad... lezuhanok :P
2022. jan. 6. 20:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!