Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak esélyt másoknak vagy legyek tudatosan egyedül? 26N
A helyzetem kicsit különc. Kimondottan nagyon szép nőnek tartanak, fiatalabbnak tűnök. Sok ajánlatot kapok, tisztességeset/nem tisztességeset is.
Nem akartam kapcsolatot, beteg voltam, nem foglalkoztam ismerkedéssel.
1,5 éve megismertem valakit, véletlen, akit megszerettem. Ő kezdett udvarolni. Kiderült, ő nem tud /akar komoly kapcsolatban élni, egyedül él. Csak megpróbálta, végül menekült. Sose történt köztünk semmi.
Felbukkant most valaki, aki nem érdekel, nem vonzódom hozzá, de intelligens, rendes velem.
Csak az előző férfira gondolok, mellette önmagam lehettem, boldoggá tett.
Tudom, ez az érzés pár évig biztos nem jön újra. Bárki más mellett csak vegetálok.
Inkább legyek egyedül tudatosan, mint eddig?
Próbáld meg, vagy belesimulsz vagy nem.
Mindenestre ez a semmit ne tegyünk a párkapcsolatért a mai világ pusztítója. Nem egy alkoholista, nőverővel kell összeállnod, szimplán egy olyan emberrel, aki a felszínes (a szó jobb értelmében vett) elvárásaidat nem elégíti ki.
Utolsó vagyok
És azt se felejtsd el, azt az érzést amit üldözöl lehet tartós párkapcsolatban és egy arra alkalmas emberrel (az előző nem volt az) soha nem fogod elérni. Akkor inkább maradsz életed végéig egyedül?
Egyedül is rossz, de egy olyan ember mellett is, akihez nem vonzódsz. Hidd el, úgysem lenne hosszú életű a dolog!
Majd jönni fog olyan, akihez ismét vonzódsz és önmagad lehetsz a társaságában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!