Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik őszintén! Van amelyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik őszintén! Van amelyik nőnél beválik hogy még ő utazzon hozzátok elsőre? És nők hogy jeleztek egy férfinek hogy elsőre nem utaznának hozzá úgy hogy ne szakadjon meg az ismerkedés?

Figyelt kérdés
Lehet nekem van túl sok elvárásom.. :D
2023. okt. 18. 19:06
1 2
 1/15 Noren1989 ***** válasza:
61%
A legdurvább a félút, random irányban volt.
2023. okt. 18. 19:10
 2/15 anonim ***** válasza:
30%

Egy rakat olyan kèrdés van hogy a csaj írja hogy ő utazott ő fizette a szállodát h meghúzzák aztán nem értik miert vannak ejtve.

A másiknak meg az volt a baja hogy mindig ő utazik a pasihoz a pasi még egyszer sem tette ezt meg🤣

Tele van ilyen csajokkal a gyk ho

2023. okt. 18. 19:10
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Hát, még ha nem is utazik le oda a férfiszolga, akkor hogyan fog később szolgálni?! Rossz előjel!
2023. okt. 18. 19:12
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem jön a férfi (vagy még félúton se hajlandó találkozóra) akkor maradjon otthon én biztos hogy nem mennék első randin utána. Ha egyszer randizni hívott, mert érdeklem, akkor fejezze is ki.
2023. okt. 18. 19:12
 5/15 anonim ***** válasza:
86%
Pontosan, aki elhívja a másikat, az utazik. Alap. Max tali félúton.
2023. okt. 18. 19:34
 6/15 anonim ***** válasza:
12%
Férfiként írom, én nem vagyok hajlandó nőért utazni. Nagyon sokszor jártam úgy, hogy lebeszéltük a randit, mentem, aztán nem volt sehol. Szimpla ghosting. Ez egy hobbi a nőknél, szóval engem megtanított hogy ha jön-jön, ha nem akkor ennyi volt az ismerkedés. Ugyanez vonatkozik a késésre. 15 perc aztán én ott sem vagyok.
2023. okt. 18. 19:37
 7/15 anonim ***** válasza:
27%

6.

Ej-ej, milyen szolga lesz így belőled?

2023. okt. 18. 19:54
 8/15 anonim ***** válasza:
92%

Nő vagyok, de megértem valahol a 6-ost. Egyik kerületből a másikba potyara átmenni egy dolog. Levezetni feleslegesen 3x100 km-t, az egy másik.

Ettől függetlenül én biztos nem utaznek első randira a pasihoz. Ő is felszivódhat, meg egyébként sem.

2023. okt. 18. 20:05
 9/15 anonim válasza:
100%
Nálam az volt a helyzet, hogy első alkalommal félúton találkoztunk. A következő randin ő utazott hozzám 300 km-t, majd az azt követőn pedig már én mentem.
2023. okt. 18. 20:30
 10/15 anonim ***** válasza:
58%
Az utazással magával nincs baj, az még érdekes is, de az útiköltség ugye. 650 Forintos benzinárnál vagy sokezres vonatjeggyel nem lehet ugrálni.
2023. okt. 18. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!