Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire volna ijesztő őszinté...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire volna ijesztő őszintén bevallani hogy kívánom és vele akarom tölteni az estét?

Figyelt kérdés

Ismerkedünk a csajjal és volt petting is. Azóta mindketten említettük már hogy folytatást szeretnénk, tehát elvileg nem is lenne gond vele,terveztük is

De mégis mivel én a ma estét szeretném vele tölteni mert akkor jó nekem, és nem is tudok már rá igazán várni tovább, még holnapig sem (az azért sem jó mert az nem egészestés lenne ahogy szeretném)

De ha csak megmondom neki hogy kívánom és ma este akarom őt, az visszataszító lehetne?

Olyan dolgokat megemlítsek neki hogy konkrétan milyen problémákat okoz a hiánya? Vagy legyek inkább szűkszavú?

2023. aug. 12. 12:54
A kérdező szavazást indított:
Mondd meg neki nyersen és őszintén és ne tűrj kifogásokat
Finomabban kell jelezni, de őszintén és türelmesen
Rá kellene hagyni a dolgot ahogy ő szeretné, kifejtem miért
11 szavazat
 1/7 A kérdező kommentje:
A randizás kategóriába kellett volna a kérdést kiírnom
2023. aug. 12. 12:56
 2/7 anonim ***** válasza:
19%
A nőkkel nem szabad őszintének és egyenesnek lenni, azzal elijeszted őket. Vagy homályosan utalgatni kell rá, vagy hazudni.
2023. aug. 12. 13:07
 3/7 A kérdező kommentje:

"Vagy homályosan utalgatni kell rá, vagy hazudni."

Értelek én, de nem tudom úgy hogy érném el a célomat

Amúgy is van egy súlyos jellemhibám: túl őszinte ember vagyok, így hazudni is nehezen tudok. Most azonban nem tudom azt sem mit hazudhatnék

Konkrét ötlet?

2023. aug. 12. 13:11
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Mondhatod azt, hogy filmezni szeretnél vele. Az egyértelmű célzás, de mégsem az igazság.
2023. aug. 12. 13:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha igényesebb csaj, akkor ne filmezni hívd, hanem strandolni.
2023. aug. 12. 13:33
 6/7 A kérdező kommentje:

Elfelejtettem említeni hogy van gyereke, így ahhoz is alkalmazkodnom kell.

Viszont tudom hogy a srácnak nem okoz problémát ha éjszakára nincs vele ott az anyja, és ezért is akarom mindenképpen én magamhoz hívni.

Jó ötlet a filmezés dolog, de ebben az esetben nem vagyok biztos benne hogy beválna. Azt nála is lehetne, de nyilván nem szeretném.

2023. aug. 12. 13:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Verd ki magadnak
2023. aug. 13. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!