Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, számotokra inkább ijesztő egy hatalmas, vastag 20-23 centis pénisz?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 23. 01:22
A kérdező szavazást indított:
Igen, inkább ijesztő
Nem, inkább izgató
38 szavazat
2/11 anonim válasza:
Nem. Csak tudni kel vele bánni. És akkor fincsi
4/11 anonim válasza:
Szerintem átlagos, nálam 18 centinél kezdődik egy rendes farok
5/11 anonim válasza:
A 20 még nem, annal nagyobbar még nem láttam.
6/11 anonim válasza:
Nekem esku nagyon tetszene sosem lattam meg ekkorat:c
7/11 anonim válasza:
Lehet csak az oralt merném vele bevállalni. De azt nagyon is.
8/11 anonim válasza:
20 cm az nem vészes, abszolút jó, a pasimnak kereken annyi. Annál hosszabbat még nem láttam, szívesen játszanék vele, de igazából azzal már marhára kell vigyázni, nehogy túl mélyre menjen.
Számomra sokkal izgatóbb egy átlagon felüli átmérő, mint egy extra hossz.
9/11 anonim válasza:
3-as Rebeka!
A 17cm,viszont vastagabb,csupasz,az neked már kevés lenne?
Ha nem,írj nekem privit,kérlek!
10/11 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdést. A 2-3 cm - rel rövidebb, az meg már átlagos lenne. Mire jó itt ez a sok méretes kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!