Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Őszintén lányok, mi a baj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén lányok, mi a baj azokkal a fiúkkal akik szerényebbek, és lassan közelednek ismerkedéskor?

Figyelt kérdés

Ha komoly kapcsolatot szeretnél akkor ők nem megbízhatóbbak?

Nem vagyok vagány sajnos, és csendes is vagyok.

Eddig minden lány elutasított, jó igaz nem sok lánnyal próbálkoztam.

2021. máj. 15. 10:47
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Miért vagy "csendes"? Nem tudod normálisan kifejezni magadat?
2021. máj. 15. 10:50
 2/10 anonim ***** válasza:
28%
Ha meg tul gyorsan közelednél, akkor az a baj, hogy tul nyomulsz:)
2021. máj. 15. 10:54
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
#2: többek között arra jó az érzelmi intelligencia, hogy a nem-verbális jelekből (testbeszéd, arckifejezés, egyéb viselkedési finomságok) képes legyen az illető magától rájönni, hogy kinél mi válik be, és nem ugyanazt az általános módszert alkalmazni válogatás nélkül mindenkinél.
2021. máj. 15. 10:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom őket. De nem m1, hogy mit értesz csendes alatt.

nem m1, hogy valaki úgy csendes hogy unalmas és nincs mondanivalója, vagy csak simán jól el van egyedül is, nem akar örökké a középpontban lenni, de amúgy jó fej, van véleménye, és mindenről lehet vele beszélni négyszemközt.

Én az utóbbi vagyok. Nem hallatom a hangom mindenhol, nem vagyok olyan hüüü de szociaális ember sem, de ha kell tudok beszélni, akármiről, akármennyit...

2021. máj. 15. 10:56
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem érted, miért irtam ezt. Ha most hirtelen átváltana nyomulósra, az se valoszinü, hogy müködne. Vagy adott lánynál, akivel lassan probálkozott, valoszinüleg ha gyorsan teszi, akkor se müködött volna.

2021. máj. 15. 10:59
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
Nincs semmi baj velük, csak nem hozzám valók. Ennyi. Én nem azért keresek élénk, határozott, intenzív habitusú pasit, mert a többiekkel problémám lenne vagy úgy gondolnám, hogy ők kevésbé férfiasak vagy "nem méltók hozzám" (lol), vagy akármi más baromság :D Simán csak nekem olyan természetem van, ami az eddigi tapasztalatok alapján kb 5 perc után sikítva szaladásra készteti a csendesebb, nyugisabb pasikat, akik jól megfontoltan közelednének (ha mernének közeledni hozzám). Az én saját jól felfogott érdekem, hogy nem is kezdek ilyen sráccal, mert kb megeszem reggelire (és most ezt nem rosszból mondom). Ez egy szuper szűrő a párkereséshez, ha valaki intenzívebb típusú, akkor hozzá valószínűleg nem csak az ismerkedés tempója miatt nem illik a nyugisabb illető (nemektől teljesen függetlenül).
2021. máj. 15. 11:01
 7/10 anonim ***** válasza:
16%
Nem baj, csak legyen fideszes!
2021. máj. 15. 11:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#5: elárulnád, miért gondolkodsz kizárólag végletekben? Számodra az átmenet (és annak küllönböző árnyalatai) lényegében nem létezik?
2021. máj. 15. 12:30
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a lassú közeledéssel nincs baj. A töketlenséggel és a közeledés teljes hiányával viszont igen. És nekem ez legfőképp azért rossz, mert így minden lehetőség elveszik, hogy kifejeződjön az ő szimpátiája irányomba. Persze, bókolhat meg átszervezheti a napirendjét hogy találkozzunk, de amíg nem kezdeményez valamit, főleg mondjuk első két találkozás alkalmával, akkor teljes homályban vagyok.

A megbízhatóság szerintem nem ezen múlik. Randiztam többször olyan sráccal, aki teljesen természetesen megcsókolt első randi végén, a másodikon meg kézenfogva sétáltunk. És most olyannal randizom, akivel három randi alatt összesen kétszer értünk egymáshoz és csak puszi volt. Mindkettőjükben pont ugyanannyira megbíztam/om és ugyanannyira el tudom képzelni a közös jövőt, hosszútávon is. És szerintem ennyiben lehet igazodni a fréfiakhoz, főleg ha el is mondják, hogy nem azért nem ugranak rád, mert nem tetszel, hanem mert nekik nem komfortos. Persze ez a saját véleményem a saját értékrendemben

2021. máj. 16. 14:54
 10/10 anonim válasza:
Szerintem az 5 nek igaza van!!!!
2021. máj. 17. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!