Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire számít egy kezdődő ismerkedésnél, hogy kinek mennyi pénze van, milyen iskolákba járt, mennyi barátja van, és milyen kocsija, lakása van? Gondolok itt arra, hogy én szerényebb körülmények között élek, de a srác kicsit tehetősebb.
A különbség mértéke számít szerintem. Illetve az alacsonyabb szinteken nagyobb az eltérés.
Ezzel azt akarom mondani, hogy havi 100-at keresni a 200-hoz képest necces, ahogy a 8 általános is necces egy okj-hez képest. Ha az egyik fél 300-at, a másik 400-at keres és az egyik fél msc-s a másik meg sima alapszakos, az már semmi különbség szinte.
Ugyanez a lakással is, ha van, azon belül igazából már mindegy a szint.
Bár a férfiak ebben amúgy is rohadt igénytelenek, szóval általában elég pinát villantani és jó vagy eltartva is.
Attól függ, hogy mennyire vagy fullos.
És igen, lehet hátrány a pénzhiány, ha képbe kerül egy gazdag család lánya.
Ezeket a felszínes dolgokat az elején minél hamarabb le szeretem tudni, mert ezek engem nem nagyon érdekelnek.
Komolyan mondom, az ilyen kérdések elolvasása után én érzem magamat kellemetlenül, ha leírom ezeket: sokkal jobban érdekel, hogy milyen a személyisége meg a lelkülete a nőnek. :)
(Kínos szekunder szégyen, valaki?)
. A férjemnek 20 évesen családi házat építettek a szülők,kocsija volt.
Te is olyan nő vagy, aki a pénzre esküszik, olyan kell, akinek apuka milliomos alapból. Szóval inkább meg sem szólaltál volna, mert eleve leírtad a kérdés alá, hogy szinte csak ez számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!