Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknál mennyire számít, hogy a fiú mennyire adonis alkatú?
A pasiknak általában jól állnak a plusz kilók. Egy férfinél pozitívabb dolog, ha nagyobb darab, mint pl. egy nőnél.
De ezt is embere adja, mint nagyon sok mindent a világban.
Nekem nem jönnek be se a mackós, se az elhízott férfiak. Nálam alap elvárás, hogy egy férfi igényes legyen a külsejére és ne legyen rajta plusz kg.
Számomra az egészséges mozgásban gazdag életmód nagyon fontos.
Azért az adonis és a kicsit duci között bőven van átmenet.
Azért nem szeretek ilyen kérdésre válaszolni, mert számtalanszor tapasztaltam, hogy sok férfi +25 kg feleslegre is azt mondja, hogy kis poci, és 10-20 kiló plusszal sem látja magát túlsúlyosnak.
Az se mindegy, hogy a 180 centihez 85 kg miből jön össze, mivel az izom nehezebb, mint a zsír. Ezzel a cm/kg adattal lehet valaki egy jóllakott óvodás dupla tokával, nulla izommal. Vékony, puha karok és lábak, csak bele van. Meg ugyanez a cm/kg lehet nagyon is vonzó, mackós alkat. Izmos karok, lábak, széles vállak és hát, és egy kis pocak. Pl. Bud Spencer, mikor felfedezte a filmes szakma, és még nem volt nagyon elhízva.
Összességében azt tudom mondani, hogy akihez nem tudok vonzódni, azzal nem jövök össze, és igenis fontos a testalkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!